Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusiaaaaaaaaaaaaa

mąż mnie wkur...

Polecane posty

Gość atjasdalsk
Moglas je wyprac, albo zmyc te plamki... a nie pisać o nich, to odstrasza. a Ty zrobiłabyś to w 15 - 30 min.

Gość nie polak nie anglik
ale wy polacy musicie byc biedne zeby takei smieci sprzedawac u mnie w moim kraju takie to sie wywala i w leprzym stanie nawet. nikt se dupa nie zawraca takimi smieciami a wy jedzce chcecie zarobic na tym

Gość Mariano Italiano..
jebnij mu z baśki ;)

Gość pechowa?
Jak sie cos sprzedaja to trzeba to wyczyscic... wstyd cos brudnbego sprzedawac....NIKT TEGO NIE KUPI, chyba ze za grosze. Sama wystawiam rzeczy na allegro i wiem ze jak wystawisz zadbany przedmiot to sprzedasz duzo lepiej niz taki sam ale brudny.

uwielbiam Was inteligentni ludzie z kafeterii :) ale macie racje, już zapier... do sklepu po zmywacz :) Angliku, bardzo mi przykro, że jesteś ANGLIKIEM (zapewne nie z pochodzenia) i nie umiesz ortografii po wyjeździe z kraju!

a z tym dupkiem jeszcze porozmawiam, jesli to nie przyniesie skutków to podam go o alimenty

i bardzo dobrze oddaj go o alimenty,w koncu tez jest ojcem i jego obowiazkiem jets zapewnic dziecku wszytsko czego potrzebuje!!