Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka87

Dieta przed ślubem

Polecane posty

Witam Moje Panie :) Do ślubu zostało parę miesięcy za 3 miesiące idę na pierwsze mierzenie sukni ślubnej. Chciałabym schudnąć jakieś 8-10 kg. Ważę 64 kg przy wzroście 164cm. Czy chudnąć 3kg na miesiąc to dużo? Nie chciałabym potem efektu jojo a lubię czasami zaszaleć z jedzeniem. Szczególnie nie mogę odmówić sobie pizzy.... Za to uwielbiam owoce ale jak się nimi dużo żywiłam zaczełam mnie palić zgaga. Nie lubei jeść na słodko. Nie robiłam nigdy diety więc niewiem która jest prosta i smaczna :)

Gość Janka34;))
Ja schudlam prawie 10kg w 2 miesiące.nie sądziłem ze tak duzo ale się udało.dieta warzywno owocowa miesnaaaa

Gość merka78
3 kg na miesiac to w sam raz powodzenia

Janka34 a czy liczyłaś kcal? Czyli zero mącznych rzeczy i węglowodanów? Np sałatka z mięsem. Warzywa na parze z mięsem i owoce? A jak potem na chleb się rzucę po 3 miesiącach to nie spuchne? Nie bedzie mi brakować w organiźmie witamin jakiś>>//? :)

Gość MA-ryśka
hej zrób sobie sb ja zaczynam od juitra

Gość MA-ryśka
sb jest zdrowa ja schudłam na niej pare lat temu 14 kg w 10 tygodni, i jesz ile chcesz

Gość Janka34;))
Zero chleba, makaronu, zero mąki.nie liczyłem. Jadłem warzywa do woli. Owoce tylko ha drugie śniadanie. Na pierwsze śniadanie zawsze jogurt z otrebami i siemie lniane. No i wody tak ok. 3 litry dziennie.

Gość Janka34;))
Ja w ogół nie lubię słodkich potraw.slodyczy nie lubiłem nigdy. Zjem cżasem ciasto okazjonalnie. Ja teraz ważenia 60 kg przy wzroście 166.

Gość Janka34;))
Przepraszam za błędy ale pisze z iPada i wszystko mi poprawia.

Gość Janka34;))
Po diecie nie wolno rzucić się od razu na żarcie....trzeba zmienić swoje złe nawyki.chleb tylko pumpernikiel albo prawdziwy razowiec, trzeba uważać bo są podróbki barwione karmelem.

Gość MA-ryśka
to zrob mz ja tez nie mam nadwagi , mam 170 i waze niecale 62 kg ale chce zdrowo sie odzywiac a ta dieta jest dobra no i troszke brzuch mogłby sie spłaszczyc :) a ta dieta jest super na brzuch

Gość Janka34;))
A i ćwiczyć trzeba!!!!koniecznie. Ja codziennie po godz.

Gość MA-ryśka
jaka diete robisz ?

Gość Janka34;))
A i ćwiczyć trzeba!!!!koniecznie. Ja codziennie po godz. Posiłki jem co 4 godziny. W sumie nie katowalam się. Jadlam bardzo zdrowo.tylko wiadomo, ze są pewne pułapki. Np. Owoce zawierają duzo cukru. Ja np. Nie Jadlam wieczorem owoców. Wieczorem zawsze serem wiejski z warzywami.nie Jadlam nic smazonego, same gotowane albo surowe potrawy.

Gość MA-ryśka
a teraz jaka diete robisz? mż?

Gość Janka34;))
Swoją...hehehe. Sama wymyśliłem z tym rzeczy które bardzo lubię.

Gość MA-ryśka
ja sobie zrobie ta sb

Gość Janka34;))
Teraz to już zdrowe odżywianie. Nie jem skażonych potraw, nie sole potraw, nie używam cukru, śmietaną,majonezu, żadnych gotowych potraw ze sloikow...

Gość Janka34;))
Smazonychh

A co myślicie o diecie rozdzielnej? Tam się nie łączy węglowodanów z białkiem. Czyli warzywka z mięsem. Chleb z pomidorem. I do tego wszystko na parze do tego ćwiczenia godzinę dziennie :) ile kg schudne na miesiąc tak około?

Gość Janka34;))
Powiedz co Jadlas do tej pory.

Pizza, jajecznica, jajka na twardo, bułka z szynka, brokuły z kurczakiem i jogurtem z czosnkiem, rosół na porcji rosołowej, kluski z sosem (żadko) grill itp... codziennie winogrona, grejfruty, pomarancze -zalezy co danego dnai mam w lodówce

Gość Janka34;))
Pizza odpada niestety, jedz w stałych odstępach czasu.tak mniej wiecej co 34 godziny. Spróbuj tej rozdzielnej, bardzo podobna do mojej. Jedz mniejsze porcje. Pij duzo wody, herbatę zielona.

Gość Janka34;))
Ja tez mąki nie uzywalam, nie solilam potraw. Codziennie ryż albo kasza graczannnna na obiad do tego mięsko albo ryba. Nic smazonego!!!!I udało się.

Gość Gastronomia czy to hańba?
Dobrze a co z ćwiczeniami? Piszesz ze ćwiczysz godzinę dziennie. Jakiego typu są te ćwiczenia i czy masz siedzący tryb pracy?

Gość Janka34;))
Każdy niech do siebie dobierze dietę. Mi akurat się udało fajnie schudnąć,cwiczylam codziennie godzinę z filmikami tiffany na yt albo chodakowska, codziennie tez chodzę do pracy ok 2km w jedna stronę. Wieczorem tez spaceruje. Prace mam siedząca.

Gość MA-ryśka
sb to south beach dzis zaczełam