Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka87

poważny czy żartowniś?

Polecane posty

Jeśli lubię facetów poważnych, męskich ale też czułych a jestem od lat z żartownisiem, którego żarty mnie męczą i nie śmieszą a na dodatek lubi walić do ludzi prosto z mostu ciętą ripostą czy robię dobrze planując z nim ślub? Tak ogólnie nie robi mi krzywdy i dba o mnie ale czegoś mi brakuje....

Gość zostaw go
po co meczys sie

Gość Gastronomia czy to hańba?
pytam poważnie a przeciez w życiu nie można mieć wszystkiego

Gość Gastronomia czy to hańba?
tak ..kiedy ma dobry humor to złośliwy tak dla żartów a szczególnie jak widzi, że mnie to wkurza ...a jak wypije czy się pokłócimy potrafi dowalić i się obraża i nie da sobie nci powiedzieć

Gość hexerei
jeżeli czujesz, że czegos ci brakuje, to masz rację i nie planuj z nim slubu

Gość zastrzegli mi nick świnie
ja też takich lubię

a ja uwazam , ze skoro on Cie meczy, zlosci , jest obrazalski, zlosliwy i trudny do wspolzycia na codzien , to powinnas moooooocno zastanowic sie , czy zakladac z nim rodzine.Po slubie sila rzeczy bedzie wiecej problemow.Co wtedy ? W mezu nalezy miec przede wszystkim przyjaciela , ktoremu mozna powiedziec najglupsze nawet mysli, leki, obawy.Nikt nie jest doskonaly , popelnia bledy, gafy.Ale tez nikt nie chce byc za to wysmiewanym , szydzonym .U twojego chlopaka takich zachowan nalezy sie spodziewac na porzadku dziennym. Nie chcialabym miec takiego meza , nawet kolegi.