Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość koyote

źle dobrane leki?

Polecane posty

Gość koyote

Byłam u ginekologa, ponieważ, jak mi powiedziano "niepokojace wyniki cytologii". Jednak gdy do niego juz przyszłam to zapewniał mnie ze nic złego, lekki stan zapalny BAKTERYJNY, przepisał mi globulki pimafucin (przez 3 dni) i jeszcze gynalgyn (przez 7 dni). Nie znam sie na takich lekach, pierwszy raz coś takiego mnie spotkało, dlatego najpierw poczytałam w internecie o tych lekach... jak działają, na co dokładnie itd itd. i zdziwił mnie i zaniepokoił fakt, że pimafucin jest na grzybice pochwy! a ja przecież mam zapalenie bakteryjne. Wam też tak może kazali? czy powinnam jednak sie udać do innego lekarza? czytajac też o tym dowiedziałam sie ze po skończeniu kuracji najlepiej stosować jeszcze jakieś probiotyki na regeneracje flory bakteryjnej, bo inaczej infekcja może łatwo powrócić, a on nie wspomniał o tym nawet słowa!!!!!! dodam jeszcze, że w sumie nie mam zadnych widocznych objawów (ani swędzenie, ani nieprzyjemny zapach, ani grudki.. no nic), chociaż może dlatego, że to jakis stan początkujacy i dopiero cytologia to wykryła. no ale w takim razie po co globulki na grzybice???!!! ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować