Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietka_04

10 kg do Sylwestra

Polecane posty

Gość stop meeeeee
Pewien facet się odchudzał i przyłazi do lekarza i mówi, że jak chudnie to mu skóra wisi. A lekarz na to - Pan naciągaj tę skórę i na czubku głowy związuj czarną nitką, potem ta końcówka uschnie i odpadnie. No i facet tak właśnie robił. Po tygodniu mówi do lekarza: - Panie doktorze, pięknie jest, skórę mam gładką, ale wiesz pan... Mam pępek na czole, co trochę mi przeszkadza, no i po drugie zobacz pan z czego ja mam krawat!

Gość morela.a
Ja też, ja też! Tylko, że najbardziej to bym chciała odnieść mały sukces na początku listopada, bo mam ślub przyjaciółki. Obiecuję wpadać. Pozdrawiam:)

Gość dietka_04
Laski ja na razie spadam wpadne tutaj potem. Utrzymujcie wątek!

Gość morela.a
Mam taki pomysł, żeby jeść produkty z niskim indeksem glikemicznym i tyle. Bo moim problemem są słodycze i chcę się od nich odzwyczaić:) Ważę podobnie do Was, jestem troszeczkę wyższa, 170.

Gość ewa1231231234
a 10 kg do stycznia to nie za szybko?

Gość dietka_04
Wróciłam. Uważam że to nie jest za szybko. Lepiej jest pracować nad figurą, poprawiać błędy niż potem obudzić się pod koniec listopada, bo facet wymyślił sobie ostrą bibe a ja nie mogę wcisnąć się w kreację.

Gość dietka_04
magdalenka ale Ty ważysz 50 kg chcesz być kościotrupkiem:P no ale im więcej tym lepiej, tylko proszę was utrzymujcie to forum bo jak upadnie to kicha :P no więc tak za parę dni mam imprezkę i wiem że tam będą chipsy, które kocham, wszystko przetrzymam ale nie widok chipsów. Kroję sobie właśnie jabłka na cieniusieńkie plasterki a potem ususzę.

Gość dietka_04
No właśnie. Dlatego postanowiłam że plasterki jabłek ususzę. A ogólnie to na śniadanie wsuwam owsiankę z rodzynkami i mleczkiem. Świetnie na jelita działa, bo co dzień po zjedzeniu muszę do łazienki co wcześniej się nie zdarzało.

Ja działam dość radykalnie,ale bez żadnej wymyslnej diety.Poprostu jem tylko bułkę na śniadanie i naprawdę malutki obiad a później nic (zero słodkiego i bez kolacji)

Gość dietka_04
Wytrzymasz? Lepiej uważaj bo znudzi Ci się i przybędzie Ci.

Gość dietka_04
I ile schudłaś? Wiesz co... podeślę tutaj zaraz linka na takie małe forum gdzie były fotki ludzi przed i po.

Gość morela.a
ja dzisiaj już będę musiała się zmierzyć z pokusami. Dietka, mozesz powiedzieć, ile masz lat? Ja 23:) (Magdalena, przepraszam, ale Twoje plany schudnięcia i Twoja dieta są niepoważne i zdecydowanie odmawiam wspierania Cię w tej autodestrukcji)

Gość Noemi30
ale chyba już 10 schudłaś do tej pory ?

Gość dietka_04
Przyglądnijcie się 2 dziewczynom na 2 stronie i jednej na ostatniej.

Gość morela.a
i co z nimi?

Gość dietka_04
Jak schudły a co ma być innego z nimi. Foty to fajna motywacja.

Gość morela.a
a, rozumiem. No są efekty

Gość dietka_04
Na ostatniej to laska chyba przecholowała, ale podoba mi się ta druga czarna co 40 kg schudła.

Gość dietka_04
Zależy jaką się ma budowe :P ja mam bardzo że tak powiem kształtną. Wielki cycki, opona na brzuchu co jest okropne, jak tyje to najpierw tłuszcz odkłada się tam, płaski tyłek, i grubsze nogi, ale jak się odchudzam to nogi Bogu Dzięki również chudną. Raz w życiu schudłam 10 kg byłam młodsza i się uparłam. Miałam nawet szpare sporą między nogami ale przez głupotę zaczęłam jeść.

kiedyś czytałam, ze jak chce się schudnąć to najlepiej od czasy do czasu pozwolić sobie na coś słodkiego, jeśli bardzo sie to lubi, np raz w tygodniu (ale nie dużo)