Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralka z Media...

Poproszę Panią domu o pomoc

Polecane posty

Gość pralka z Media...

Kupiłam niedawno pralkę automatyczną, niestety nie dopiera mi ubrań, stara spisywała sie o niebo lepiej pod tym względem. Mam program na ponad godzinę a ubrania (nie jakoś mocno zabrudzone) się nie dopierają. Czy reklamować automat? Dużo razy pobiera wodę, kręci sie "na sucho" po odwirowaniu... Może ktoś wie co jest na rzeczy, miał ktoś taki problem? jak go rozwiązał?

Gość złośliwy qtasss
hehe skoro stara działała dobrze po kiego chooya kupowałaś nową ? bo koleżanki już wymieniły ? bo w tv mówili, że trzeba ?

Gość pralka z Media...
Bo ciekła woda z niej, zepsuły się części, których wymiana była strasznie droga, a pralka miala już dobrych kilka lat i naprawiana była kilka razy...

Gość pralka z Media...
śmieszą mnie teksty typu "bo koleżanki wymieniły" Logiczne dla mnie jest że jeżeli cos jest dobre to sie tego nie pozbywa:P

Gość złośliwy qtasss
ok, przyjąłem do wiadomości :)

Gość złośliwy qtasss
swoją drogą .... nikogo już chyba nie dziwi, że taniej wychodzi kupno nowej rzeczy, która choć ładnie wygląda i tak się zyebie za rok niż naprawa starej przestano sobie zadawać pytanie .. " dlaczego tak jest " .. choć po sekundzie powinno się pojawić stwierdzenie, że to chore

Gość to pewnie nie wina pralki
tylko wybranego przez ciebie programu... za zimna woda na przykład

Gość szczera do bólu baba
złośliwy qtasss,ty poyebany szowinisto...powinno sie ciebie do gazu wsadzic

Gość ale coś w tym jest
miałam pralkę starą - ale prała bardzo dobrze. W końcu padła, więc na razie (właśnie zaraz idę jakiejś poszukać) prałam u koleżanki, która ma nową, "wypasioną". I zauważyłam, że rzeczy nie są już tak dobrze wyprane. Niby czyste, ale różnica jest zauważalna.

Gość pralka z Media...
Program jest nie 15-sto minutowy choć i taki ta pralka posiada... Program jest 65 - minutowy. W starej pralce był program 40 min i wszystko sie super dopierało wiec nie wiem dlaczego tak dziwnie automat pierze, fakt moze i woda sie nie nagrzewa bo po jakims czasie wypłukuje ja razem z proszkiem, pobiera następną porcję idalej pierze, dziwne są te programy... z innymi jest tak samo. Prałam programem 40 min to juz w ogole katastrofa, włączyłam wiec dłuższy o 25 min... i jest to samo.... A pralka jest na 5 lat gwarancji... więc jak sie zepsuje to pójdzie do darmowej naprawy:)

Gość pralka z Media...
No własnie ja swoich rzeczy jakoś bardzo nie brudzę, ale nawet niewielkie plamy są niedoprane... Już nie wiem jakby to wyglądał jakbym prała ubrania dzieci... Jest program na 2 godz, ale to juz by była przesada....

Gość poprostu pralka
jest zepsuta

Gość pralka z Media...
od poczatku tak pierze, czyli ok 1,5 miesciaca... wic chyba nie pozostaje mi nic innego jak reklamacja...