Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praktykujaca 23

Kto z Was stosuje OCM? Jakie efekty?

Polecane posty

Gość Praktykujaca 23

j.w.

Gość jdefbhjvfbgrhju
na pęczki jest tego w necie :-o

Gość OCM :)
JA stosuję od około 2 miesięcy i mogę powiedzieć jedno-REWELACJA !!! Takiej cery to nie miałam od czasów dzieciństwa :) zwężyly mi się pory ( na twarzy:P ), rozjaśniłam przbarwienia posloneczne z którymi walczyłam przez lata róznymi sposobami i myślałam, że już zostaną na zwsze,a tutaj taka niespodzianka, cera promienna, nawilżona tak jak trzeba, zmarszczki mniej widczne, ja jestem zachwycona i nie zamienię tej metody na nic innego. Szkoda mi tylko tych pieniędzy które przez lata wydawałam na kremy nic nie warte :/ Polecam oprócz tego smarować twarz olejem araganowym+ kwas hialuronowy ale bez kwasu też sam olej daje super efekty. Olej aragonowy nie jest tani, ale warto zainwestowac bo jest bardzo wydajny, podejrzewam, ze taka buteleczka 500 ml stoswana na sama twarz wystarczy na jakies 2 lata :P POlecam link mówizazcy o badaniach na kremach które nie działaja :) http://kobieta.interia.pl/uroda/news-drogie-kosmetyki-ktore-nie-dzialaja,nId,409611

Gość kalasksk
W necie to na peczki jest najwyzej opisow tej metody i zapewnien dziewczyn, że dadza znac o efektach i dalej cisza. Sama jestem ciekawa. Jakieś zdjęcia przed i po, opisy?