Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netto1200

a co po macierzynstwie??

Polecane posty

Gość netto1200

Witam! Jestem w 8 miesiacu ciazy po L4 bedzie 5miesiecy platnego macierzynskiego..ale co potem??Jak mam sie utrzymac z malym dzieckiem i kredytem na mieszkanie?? Maz zarabia tylko na oplaty a jak mi odetna srodki dochodowe to bede musiala isc do pracy...owszem mam mozliwosc zostawienia dziecka u mojej mamy ktora jest na rencie ale niemoze za bardzo dzwigac...wiec co dalej??isc na 8godzin do pracy w tym dojazd czyli razem 10h zostawiajac malenstwo w domu????Co wy robilyscie w takiej sytuacji?? pozdrawiam i czekam na odp

Gość pytanie do ASIAMT
i wlasnie widac jak ludzie bezmyślnie brali kredyty:-( co to nie brałas wtedy pod uwagę ciązy w rpzyszlosci??teraz się zatanawiasz nad tym????:-( Brak odpowiedzialnosci! Gdy bierze sie kredyt to tylko wtedy gdy np mąz potrafi zarobić i na ratę kredytu i jeszcze na wasze skrone życie w przypadku ciązy. Jesli tyle nie zarabia to nie warto bawic się w kredyty bo potem sa wlasnie takie załosne posty jak twoj na kafe

Gość smutna alinka33
wiesz gdzies mieszkac musieli tak!!!!!!!! wiesz to jest 10000 temat na kafeee coz ci powiem zycie... jak maj cie wyjebac na brok to musisz isc do roboty nawet i na 24h-tylko czy oplaca ci sie ile tam zarobisz z 1200?1500? jesli to zmieni cos to idz.. ale marnie to widze , zmeczenie , stres, obowiazki itp... najlepiej posiedziec do 3lat ale? wiadomo pl to nie raj

Gość ojtam ojtam
potem płatne bezrobocie ale dają niewiele - wogóle to tak jak wyżej trzeba było myśleć przed ciążą i przy kredycie a nie ww 8 m-cu ciąży ..

Gość aaaaaaaaaaaaa2222
pytanie do ASIAMT Jaka Ty jestes zjebana. Tępa zdziro pomysl, że ludzie musza gdziers mieszkac a tak to by wynajmowali. Glupie pizdy z rodzicami tylko mieszkaja

Gość se4566
zrozumcie wpl sie nie da pomyslec bo hooj nz tego i tak i tak... mozn a zawsze -9miesiecy zwolnieniel4 -macierzynski platny 6miesiecy p-moze byc wychowawczy jesli maazi zarabia maz to ok 500 -bezroboicie platbe 6miesiecy ok 500zl jak widzisz kasa kosmiczna, ja bym wola wziac drugie dziecko i opiekowac sie na czrno:L0

Gość pytanie do ASIAMT
wolałabym wynajmowac i w razie takich problemów pomieszkac rok u wlasnej matki niz tak się łatwowac w takie gówno kredytowe keidy nie ma się środków na jego spłatę:-) Mąz jej zarabia na opłaty, a to dobre i oni wzieli kredyt???? Głupota nie zna granic naprawdę! Wiele takich "mądrych" ludzi potraci swoje wymarzone mieszkanka bo nie rpzewidzieli ze jak się bierze kredyt to trzeba na tyle zarabiac zeby go spłacac

Gość kniaź z doliny roztoki
po co tyle tych samych tematów?? jak ktos bedzie chcial napisac to napisze a nie po sto razy ten sam temat i tylko temat do kłotni eh...

Gość nhj78
jaki temat co po maciezynstwie?>??????????????? jak to co?co to za pytanie