Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony napalony wojownik :D

Dlaczego kobiety chcą dominować w łóżku ?

Polecane posty

Tak jak w temacie ?

Gość Bo lubimy gwałcić facetów
:D:D:D:D:D

Ale dlaczego macie taką potrzebę ?

Jest ktoś ?

NIKT ?????? Wstydzicie się ?

A dlaczego miałabym być podwladnym kiedy mogę być szefem? Tak jest po prostu wygodniej.

Gość natalia99999
dlatego, bo uwielbiam mu robic przyjemnosc i patrzec jak wyglada gdy robie mu ta przyjemnosc. bo mnie to podnieca na maksa i wtedy jeszcze bardziej sie staram, nie ma granic, to znaczy, nie mam tak ze ,,to jest wszystko co umiem ci zrobic najlepiej, juz lepiej nie umiem". nie umiem sie opanowac i pragne to robic ciagle coraz lepiej. a gdy wydaje jeszcze z siebie dzwieki, to achh... ale ja nie mam takiego faceta. kiedys ja dominowalam, ale wiem, ze mu sie to nie podoba. on woli gdy on dominuje. jest mi przykro bardzo, troche czuje sie niesczesliwa przez to, ale kocham go i jego szczescie jest dla mnie najwazniejsze

Gość perwersyjna jola
a ja tam wole miec robioną przyjemnośc i dominowac

Gość natalia99999
gdy ja robie mu przyjemnosc to i sama mam przyjemnosc z tego. psychiczna i fizyczna i to wielka. szkoda ze moj mezczyzna tego nie lubi. hm, a moze dlatego ze wedlug niego jestem slaba? faktycznie, chyba jestem w ogole beznadziejna...

A moja kobieta nie chce dominować w lozku za to w innych ważnych sprawach sama chce podejmować decyzję:-(

Jolka dlaczego od razu z cieleciem to że druga osoba jest uległa to nie znaczy że ciele

A ja lubię niespodzianki. Czasami uda mi się wkręcić mojego Mena w taką sytuację, że pomimo jego delikatnych sygnałów, że chciałby szybkiego bzzzzykania dosłownie w tej sekundzie, ja robię głupią minę, i marudzę, teraz ? po co ? poczekaj do wieczora.. itp. Kiedy widzę, że pogodził się z taką opcją, staję za jego plecami, i..... zrywam z niego ubranie i robię mu taką karuzelę doznań, że jeszcze chwilę po... przygląda mi się z niedowierzaniem.

Exkjuzmi, a kim według ciebie jest uległa kobieta? :D Tu toczy się odwieczną debata nad tym kim to są "ulegli faceci". I wciąż jako przykłady podaje się skrajne przypadki mężczyzn niemal dewiacyjnie uległych a jako kontrast facetów dominujących, ale tylko tych dominujących elegancko i niemal "dzentelmensko". Jakby cała ta historia nie miała również swojego drugiego oblicza - facetów uległych nieznacznie, z rozmyslem i fantazja i dominujących facetów, których głównym pragnieniem jest wepchać kobiecie rękę w odbyt, najlepiej po lokiec a potem przyglądanie się jak zlizuje sperme swego pana z lsniacych lakierkow. Każde upodobanie w seksie może mieć swoją barwna i fantazyjną stronę jak i te mroczna lub po prostu choro-perwersyjna.

Gość Bolesna fota :D
ale stópka przecudna ❤️

Ale co to znaczy "bo musi"? W seksie nikt niczego nie musi - to wszystko kwestia własnego wyboru.

Gość a ja mam fantazje
że kobieta siada mi okrakiem cipcią na twarzy i tak sobie na mnie jeździ [serce a ja jej robię dobrze 👄

Nei ...moja prawda jest najmojsza i jest to jedyna prawda;) Mezczyzna moze byc seksualnie ulegly przez 5 minut.Potem ma byc moim Panem i Wladca;)

Gość jesteś zboczona
nei_nei Wbijasz się facetowi obcasem w dupę ?

Gość Pan i władca twój :P
exkjuzmi Do loda bo Ci zdziele penisem prze łeb :D

[zgłoś do usunięcia]jesteś zboczona nei_nei Wbijasz się facetowi obcasem w d**ę ? Nie noszę odpowiednich obcasow :P

exkjuzmi ej gdzie jesteś ty głupia zdziro ?!

exkjuzmi Zgwałcę Cię ! :D

exkjuzmi Zgwałc cię ! :D