Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Kobylak widzialam jak podrywasz inne

Polecane posty

Witam. Wczoraj doznalam amoku po tym jak zobaczylam, ze moj amator podrywa inne dziewczyny. Jestem w szoku, poczulam w sercu armagiedon I czuje zal I smutek I nostalgie oraz apatie a przy tym I empatie. Jest mi zle, zawiedziona jestem.

Potne sobie potylice tylnio, nikt wiecej jej nie dotknie. To juz koniez. Zegaam I sie nie witam.

Uwazajcie ludzie na tych chlopakow wszystkich, oni tylko na jedno nas chca, jak zdobeda to rzucaja I do innych leca! Nie dajcie sie omotac.

Wysylalam mu pieniadze, bo mowil ze mnie kocha I nie stac go na telefon, to mu doladowywalam, oplacalam internet, wysylalam gotowkie na jedzenie, a jak mial choro rekie w gipsie I nie mogl pisac to calo wyplate na proteze dalam. Aparatm mu wyslalam, zeby mogl zrobic zdjecie I mi wyslac.

Jeszcze pare dni temu obiecal mi spacer po lesie w blasku ksiezyca z daleka od smietnika, w wczorej podrywal inna. Myslal, ze nie widze, a ja widzialam.

Gość Sówka8181
Faceci to już są takie świnie ;d i kłamcy ;p

Gość Sówka8181
A rozmawiałaś z nim?

Gość mosze powinienaś
podrywać innych łogierów szby mu zrobidź na złoźdź? szeby był sasdrosny?

Gość mosze powinienaś
znejć se innego łogiera i bonć z nim szczenśliwa. Benciesz miała nofego menszczysne i on bencie twoim piotrusiem panem a kobylak bencie sie po lbie walił.

Gość mosze powinienaś
fiem sze jestes zalamana tym faktem ale to minie zapomnisz o kobyle. tesz kiedys to pszeszylam.

Swinie to malo powiedziane, jak on mogl! Przeciesz dobrze wiedzial, ze ja tu poczytuje. A wczorej patrze, jakas dziewa wrzuca fote I pyta czy ladna jest, a ten jej pisze, ze piekna I ze sliczna I ze mu sie podoba. Ja szok normalnie taki amok, upadlam, ale sie szybko podnioslam, zeby sie zemscic.

A wiecie co powiedzial na moje zdjecie ? Ze wygladam jak szkieletor I jak pietnastoletnia gowniara, a mam 25lat. I takie rozne obrazy! myslicie ze jak bedzie mnie prosil I przepraszal to mu wybaczec?

Gość mosze powinienaś
Nie wybaczej mu, nie nie nie.. Trzeba uknuc jakoms zemste..

Gość mosze powinienaś
Bonć dla niego niedostempna, niech wie co stracił. Pokasz mu sze jego miejsce jest w oborze. Znajć sobie nowego pjotrusia pana dla kturego benciesz miss śwjata.

Wysylalam mu ciuchi ladne zeby wygladal w ludziach jak czlowiek, na piwo I na wstemp mu dawalam, zebu na zabawe mogl isc z kolegami, a tera czort cie wie z kim on chodzi. Na zdjenciach byly dziewczyny, ale mowil, ze to siostry, ze niby z wielodzietnej rodziny I ze to blizniaczki z jednego jaja. Ta jedna to trzy lata mlodsza, ale mimo wszystko wierzylam, ze to siostry.

Gość mosze powinienaś
Ja pszechodziłam przes to samo, ale nie dałam sobje w kasze dmuchać i pokazałam mu gdzie raki zimują.

Tak wiem, postanowilam ze nie bede mu wynbaczac. Od teraz dla mnie nie ist nieje, ale na koniec chce zaspiewac mu piosenkie.

Gość mosze powinienaś
Dobrze, sze wzielas sie we garść. Zaspiewaj te piosenke pozegnalna.

Kolbi to dla ciebie na pozegnanie britneyj spers ups I dere refem you go chor thats love you go bejbe bejbe no kraj, no laj

Co zatkalo kakalo draniu? Zdziwko walnelo?? Masz tera za swoje, ci sie dziwek chcialo to idz do nich. niech mowio ze, niech mowio ze to nie milosc, nie. Nie nie.

Gość mosze powinienaś
Pewnie przesluchał, ale go zatkało.

Gość mosze powinienaś
Nie martw się drzoanko, znajdziesz ciekaweszego. 🌻

Angielskiego pewnie nie umiecie. Ale kolbi bedzie wiedzial. Znamy sie jak lyse skiny.

Gość mosze powinienaś
Zróp mu głóchy telefon i podaj się za jakomś innom, zobaczymy jak zareaguje.

Wiem, ze takiego kwiatu pol swiatu, bede miala lepszego, a on niech spada na szcxzaw zdrajca. A taki mowil, ze taki wierny, ze tylko ja. Phi!

Nie mam jego numeru nawet. Nie chcial mi podac, pewnie dlatego, zebu jego zadna kochanica nie wiedziala o innej. musze was na chwile przeprosic bo przyszla pani z radia I chce wywiat przeprowadzic.

Gość mosze powinienaś
Jaki wywiad?:)

No na temat dobrych sprzedawcow we sklepach. Pytali czy dobry pracodawca, jak sprzedaje itd.

Ciekawe czy ten lajdak to przeczyta. Albo to po cichaczu czyta albo juz jakiejs bajer wciska.