Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skania*

35-latka - jak się fajnie ubierać? Czy pasują ... trampki????

Polecane posty

Gość gość
No tak zaczyna się od różowych neonowych trampeczek u już pomarszczonej prawie czterdziechy a kończy się jako dzidzia piernik -logiczny rozwój sytuacji! Tak jak 16 latka nie nałoży garsoneczki babuni tak wy nie udawajcie gimnazjalistek.

Gość gość
No tak zaczyna się od różowych neonowych trampeczek u już pomarszczonej prawie czterdziechy a kończy się jako dzidzia piernik -logiczny rozwój sytuacji! Tak jak 16 latka nie nałoży garsoneczki babuni tak wy nie udawajcie gimnazjalistek. Nie zapominaj , że ty też będziesz kiedyś miała 40-stkę i wtedy nigdy nie pomyślisz o sobie jako pomarszczona. Nie przesadzaj z wyobraźnią w swoich opisach.I wyjedź na zachód, zobacz jak tam ludzie się ubierają i żyją.

Gość gość
"No tak zaczyna się od różowych neonowych trampeczek u już pomarszczonej prawie czterdziechy a kończy się jako dzidzia piernik -logiczny rozwój sytuacji! Tak jak 16 latka nie nałoży garsoneczki babuni tak wy nie udawajcie gimnazjalistek. " To wlasnie napisala gimnazjalistka :) Lepiej pocwicz to logiczne myslenie, bo inaczej w zyciu sie do liceum nie dostaniesz, Nawet na szpilkach.

Gość gość
rozowe, neonowe trampeczki-na rozum upadlas? Pomarszczona 40?-moja mama ma 50 lat i cialo, ktorego moglyby jej pozazdroscic 20-latki. Rozstepow ma kilka, niewidocznych, nie ma cellulitu, wiec latem spokojnie moze pokazac zgrabne nogi w szortach czy sukience, cco wiecej do jednej z sukiennek nie zaklada stanika i wyglada swietnie.

Gość gość
hmm w tym kraju 35 lat nazywają milfem p******* komunistyczne łby

Gość gość
Moja mama wyglada pieknie i kobieco a w tym roku konczy 50 lat, ma figure, ma fajne ciucchy i gdyby nie wstretne chorobska, ktore ja dopadly, dalej prowadzilaby b. aktywne zycie.

Gość gość
nastepny polski łeb mówi ''pomarszczona prawie czterdziecha'' , no ludzie miejcie rozum i nie ośmieszajcie się ublizaniem kobietom czterdziestoletnim one nie maja stu lat barany

Gość gość
nie zawsze musimy wyglądać elegancko- są zresztą sytuacje, gdy kostium od Jill Sander i czółenka będą nie na miejscu, np spacer z psem do lasu. w szafie dorosłej kobiety powinny być ubrania na każdą okazję, także w luźnym "casualowym" stylu. i nie wszystkie kobiety pracują w biurach. niektóre są sprzątaczkami, smażą burgery w Macu albo są nauczycielkami w-fu- do takiej pracy nie ubierasz się elegancko i nie potrzebujesz mieć w szafie 30stu marynarek jak dyrektorka banku.. ja preferuję kobiecy i elegancki styl na co dzień, ale temat zainspirował mnie do zakupu conversów- właśnie szukam w necie dobrej ceny:D

Gość gość
Pomarszczona 40-cha? A to dobre... Teraz kobiety dbające o siebie wyglądają rewelacyjnie. Są na to sposoby. To nie XIX wiek. A trampki nijak się mają do wieku. Śmieszny temat.

Gość gość
Ja tak samo mam buty na koturnie stylizowane na adidasy.Zazwyczaj noszę balerinki ,szpilki albo obuwie z akcentem buta sportowego.Nikt wam w trampkach nie zabrania chodzić ,bo ja jak np, jestem na akacjach to sobie pomykam w trampkach.

Gość gość
Ja mimo, iż mam ponad 24 lata ;p to lubię chodzić w trampkach, są wygodne, zawsze modne, do wielu rzeczy pasują, kupiłam swoje na stronie allinside.pl

Gość gość
Ciekawe, gdzie ona widziała "pomarszczone czterdziechy"? Wiele kobiet po 40, a nawet 50 wygląda rewelacyjnie. To pewnie pisała jakaś "siksa", dla której człowiek 40 letni, to staruszek stojący jedną nogą "nad grobem"... A co do tematu, pewnie, że możesz "śmigać" w trampkach. Sama jestem kobietą 40+ i noszę co prawda nie trampki, ale tenisówki. Kolorowe ! Co prawda, nie w neonowym , wściekło różowym kolorze, ale w pastelowych kolorach, a co ! Nie pracuję w biurze , gdzie obowiązuje dress code, więc mogę nosić do pracy obuwie dowolne... I nikomu nic do tego :-P Każdy nosi to w czym jest mu wygodnie i nikogo nie powinna dziwić kobieta 30-letnia lub starsza w trampkach, czy tenisówkach :-P. Zresztą popatrzcie na p. Katarzynę Dowbor, która mimo, że ma więcej niż 50 lat biega w trampkach.