Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokachontaz

Ta kobieta powinna rządzić Polską!!!

Polecane posty

Gość maniociekawski =)
Nie widzę związku. Żeby rządzić, trzeba mieć cholernie silną psychikę. Zupełnie wystarczy przeciętna inteligencja. Ważniejsza jest siła własnych przekonań, pewność siebie i daj Boże uczciwość i rzetelność.

Gość ceww
maniociekawski inteligencja jest bardzo ważna,silna psychika też ale jakiś półgłówek nie może rządzić państwem:)

Gość bambaryłe
Polską powinien rządzic Tony Montana z człowieka z blizną, zrobiłby z naszego kraju majami

Gość maniociekawski =)
Mój wpis był tylko ten pierwszy. Ja w ogóle nie jestem chamski, szczególnie wobec kobiet. ps tak się składa, że do psychiatry chodzę :D ps2 przeciętna inteligencja jest zupełnie wystarczająca, by dobrze rządzić raczej to co się nazywa inteligencją emocjonalną, czy raczej umiejętność posługiwania się ludźmi, rozumienia ich, jest istotniejsze, bo władza to praca z ludźmi było i jest wielu ludzi bardzo inteligentnych, którzy nie rozumieją innych ludzi, reguł jakimi rządzi się społeczeństwo, polityka, stosunki międzynarodowe, gospodarka i nie są w stanie, pomimo najlepszych intencji rządzić