Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Integiera

Pytanie do osób mających hipoteke

Polecane posty

Gość Integiera

Mam male pytanie do osob majacych kredyt hipoteczny/mieszkaniowy. Czy mozecie napisac ile wzieliscie kredytu na ile lat i jaka rata. Wlasnie wnioskujemy z mezem w dwóch bankach i chcemy tak oreintacyjnie wiedziec czy to jaka nam wyliczyli rate to dobra oferta, srednia czy wogole nieoplacalna. Jestesmy laikami w tych sprawach

Gość KOKSUSEKPIK
tacy jak ty czyli laicy biorą kredyty bo są laikami

Gość Integiera
Pytam powaznie. Chcemy wziac 200 tys. netto

Gość Integiera
up

Gość dentysta specjalista
najlepiej iść do jakiegoś oddziału Open finance Oni wszystko dobiorą najlepiej pod Ciebie i najtaniej:)

Gość dentysta specjalista
ale rata powinna oscylować w granicach 950-1300 zł jeżeli w złotówkach

Gość sdsfasdeferfea
a jaka macie marze i oprocentowanie? ile macie wkladu wlasnego? rata ratą ale tu was moga zrobic w konia. macie platnosc za wczesniejsza spłate? ile? ubezpieczenie dodatkowo w kredycie? % podniesione do czasu wpisania hipoteki do kw?

Gość Kszysztof Kononowicz
na stronach masz sporo kalkulatorów kredytowych, rata zależy od kwoty, czasu i oprocentowania..

Gość Integiera
Na razie sprawdzamy zdolnosc kredytowa. 195 tys na 22 lata zaproponowano nam rate 1250 zl. wiecej szczegolow nie znam. To juz z ubezpieczeniem. Nie wiem czy to malo czy duzo. . .

Gość sdsfasdeferfea
jak wiecej szczegolow nie znasz?? a warunki umowy kredtowej? a oprocentowanie? a marza. kuźwa az tak głupia jestes?? czytac czytac czytac!

Gość Integiera
No wnioskujemy w Credit Agricole. kalkulator pokazal rate 950, ale doszly jeszcze ubezpieczenia, pierdoly... Te kalkulatory do do psiej doopy sie nadaja. jestesmy dopiero kilka tygodni po slubie ale pilnie musimy cos kupic bo nie mamy gdzie razem mieszkac. Nie chce tez wziac kredytu w pierwszym lepszym banku. Nie wiem na co zwracac uwage

Gość KOKSUSEKPIK
czy was wszystkich pokręciło czy wy jesteście zdrowi na umyśle

Gość Integiera
Na razie mam info po zlozeniu wniosku droga elektroniczna. Mowie ze jestem laikiem... najbardziej jestem w pierwszej kolejnosci zainteresowana rata. Zdolnosc mamy na ok. 300 tys

Gość Integiera
Zadalam proste pytanie... Jaką macie rate przy jakim kredycie. Nic wiecej. Chce wiedziec czy to co mi zaoferuja banki jest ok. czy chca nas nabic w buty kosmiczna rata. Pisze przeciez ze sie nie znamy, dopiero skladamy wnioski i zaciagami info

Chcesz sie pakowac w kredyt na 22 lata? dziewczyno oszalalas? Przeciez moze wam sie noga powinac! My wzielismy kredy 150tys na 6 lat, rata 2500

Gość gol
ja mam 89tys na 20 lat, rata 579 zł

BIORAC KREDYT 200tys zloty, na 20 lat , to przez pierwsze 20 lat splacasz odsetki,a pote po 20 latach zaprosza cie do banku bys oddala im te 200tys zloty co ci pozyczyli jak nie masz to nie szkodzi rozloza ci na raty wraz z procentai,ale takii jak oni sobie nadadza....policz tylko przez 20 lat splacasz po 1300 zlotyX 240 iesiecy=320tys,w ty splacalas czesc dlugu, ale nie caly bo bys miala raty duzo wieksze,. liczy sie tak ile wziela pozyczki to odsetek tyle so masz odac, czyli 400tys po 20 latach, jak co to reszte dzieci w spadku dostana,noo w koncu gdzies trzeba mieszkac

Gość Intergiera
gol dzieki za chyba jedyna normalna odpowiedz:)