Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasiosznupl123

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość hasiosznupl123

Witam, sytuacja wyglada nastepująco. Współżyłam z moim chłopakiem 3-4 dni przed okresem(bez zabezpieczenia), on we mnie nie doszedł, dokończył 'na zewnątrz' choć możliwe, lecz mało prawdopodobne, że poleciał ten prejakulat czy coś. Oczywiście miałam normalnie okres jak zawsze, lecz teraz juz zbliża się kolejny( dzisiaj miał wypaść, 27 dzien) mam obawy co do tego czy nie jestem w ciazy ponieważ brakuje mi paru oznak okresu, a pojawiaja sie tez ciazowe oznaki( wymioty, ok 2 tyg po stosunku plus stwardniał mi troche brzuch. Prosze o pomoc ponieważ bardzo sie boje

Gość hasiosznupl123
Wiem, ze to głupie, ale jakie jest prawdopodobienstwo ze tak powiem, zajscia w ciaze?

Gość azzzazel pazzuzu
zywilas sie energia kosmiczna?

"Współżyłam z moim chłopakiem" - już to zdanie świadczy, że tak, MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY. Każdy stosunek niesie taką możliwość. Czy z prezerwatywą czy bez. Czy z tabletkami czy bez. Tylko podwiązanie jajników lub wycięcie ich daje brak takiej możliwości.

Gość hasiosznupl123
PRosze o szczere odpowiedzi

Gość hasiosznupl123
PRosze o szczere i sensowne odpowiedzi

Gość nadia56
są sytułacje kiedy dostaje się okresu a mimo wszytko jest sie w ciąży , okres może wstąpić do 3 miesiąca a potem zaniknąć , wiec estto możliwe ale chyba zamiast sie martwić zrób test i wszystko bedzie jasne

Jak dostałaś okres to nie ma możliwości zapłodnienia, bo były to już Twoje dni niepłodne. Nie masz się czym martwić :) Określaj sobie kiedy masz dni niepłodne i tylko wtedy współżyjcie, poznasz swoje ciało i poczujesz się pewniej. Fajne są do tego testery ze sliny, np afrodyta