Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona paprykaa

olejek rycynowy a włosy;D

Polecane posty

Gość zielona paprykaa

Witam;) Dzisiaj pierwszy raz wyprobowalam maseczke do wlosow z olejku rycynowego, soku z cytryny i zółtka. Czytalam ze jest swietna, ze wlosy sa miekkie , gladkie itp. Ja po zdjeciu recznika miala taki kołtun, jeszcze nigdy tak duzo wlosow sobie wyrwalam rozczesujac je na mokro...straszne. Teraz po wysuszeniu sa w miare , nie sa wcale oszalamiajaco miekkie, sa takie jak miewalam zazwyczaj. Ile czasu wy je splukujecie? Co zrobila zle ze u mnie nie ma takich efektow:(:(( ja plukalam je dlugo, tak mi sie przynajmniej wydawlo.. Ps pisze w tym temacie bo jest tu was najwiecej;D

Ja je normalnie myje raz szamponem a po rycynie 6-8 az juz nie wyczuwam rycynowych zlepkow i czuje ze sa sliskie i gladkie

Gość i to na uczuciowym....
taka odrzywka babcina z Apteki seria DORA polecam

Gość zielona paprykaa
słyszalam tez o majonezie ze kladzie sie go na mokre wlosy , ktos wie cos wiecej jak dokladnie to sie robi, ile razy pozniej myc glowe i jakie efekty?:)

Gość spytaj mastera on wie
pomogło mu na włosy na jajach

Gość zielona paprykaa
prosze o odpowiedzi ludzi myslacych, a nie....a jak osoba powyzej :)

master jest politologiem , nie po gimnazjum jak ty , nie wywyższaj się suczko

master jest politologiem , nie po gimnazjum jak ty , nie wywyższaj się suczko

moja ciotka jest fryzjerka i kiedys poleciła mi taka maskę z olejku i jajka. robiła, robiłam mimo że uciążliwe i mało przyjemne ale efekty były. włosy blyszczace i zdrowe. także wg mnie warto. za to warto tez dobrze umyć wlosy po tym cudzie. do konca zycia nie zapomne jak nalozylam maseczke przed randką i jadac samochodem do kina zadałam sobie pytanie w myslach: matko co tu tak smierdzi????? nie muszę dodawać że to moje wlosy jechały jajem :) na randce nie pozwoliłam się zbliżyć facetowi na krok do siebie :) ech, czasy studenckie....

Gość zielona paprykaa
hahahaha.......czlowieku nie udzielaj sie jak nie masz nic madrego do napisania, przejdz lepiej na temat i co kochani, jak z tymi woskami?:)

Gość zielona paprykaa
hehehhe;) o tym tez slyszalam ,wlasne szkoda ze trzeba je tyle razy myc, plukac, no ale coz tak to juz jest i tego sie nie zmieni.Dziekuje;)

aha - jeszcze nie warto kupowac odzywek sklepowych. wg niej to strata kasy. albo jajo i olej albo dobra odzywka z salonu.

Gość szampon do skóry głowy
i włosów odrzywka maseczka bądz serum tylko od połowy długości do koncówe odrzywka maseczk a bacz serum nakładac na wycisniete badz nawet podsuszone włosy jak nałozysz na zupenie mokre składniki nie wchłona sie mokry włos ma otwarta łuske i nie przyjmie wszystkiego

jak chcesz położe ci moje jaja na włosy , i pianę z białek

Gość we wszystko jestem w stanie
uwierzyc ale nie w opowiastke wyzej :o ktos glupi chyba tylko nie wie ze maske i to taka tlusta trzeba zmyc;o

Gość i sie rozmazył............
a moze one toksyczne i zaszkodza dziewczynie wyłysieje biedna i bedzie bała sie na kaffe przychodzić

Gość maske i odrzywke zmywa sie
i owszem ale nakłada sie na przesuszone włosy kazdy fryzjer ci to powie