Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo anna

byly chce uprawiac ze mna seks

Polecane posty

Gość jo anna

rozstalismy sie dwa lata temu, ja jestem sam on ma calkiem fajna dziewczyne, dzwoni do mnie od tygodnia z propozycja spotkaniana seks. bylo nam razem bardzo dobrze, a jak to on twierdzi, teraz jego kobieta nie jest tak dobra jak ja-mowiac nieskromnie;) zgodzilybyscie sie? w sumie to ja nic nie trace, a jedynie moge zyskac znowu fajny seks, ktoreg mi juz brakuje:(

Gość . . little black . .
Musisz jednak pamiętać,że codziennością rządzą stereotypy, które mówią, że o ile facetowi jeszcze tak wypada, to kobieta uznana jest za puszczalską. Więc zastanów się dobrze, zanim sama dorobisz sobie karteczkę.

Gość jo anna
troche mnie meczy to ze on bedzie ja zdradzal

Gość jo anna
. . little black . . no wiem, wiem:(

Na seksie się nie skończy, buhuhuhu. Słabe temate. (o_o )-p

Osobiście odradzam. A jeśli cholernie tego potrzebujesz, to przemyśl, czy później psychicznie to udźwigniesz. Bo kiedyś ten 'romansik' się skończy i co dalej? Nie będziesz mieć do siebie żalu, albo nie poczujesz do siebie odrazy? Ja chyba tego bałabym się najbardziej.

Gość jo anna
. . little black . . tylko wiesz, jak kobieta od dawna jest sama i nagle pojawia sie jej byly, dobrze jej znany ktos i proponuje to czego ona potrzebuje to tak troche trudno sie oprzec:( zwlaszcza ze seks to bylo to co w naszym zwiazku wychodzilo nam najlepiej, reszta to "różnica charakterów";)

Ja rozumiem, każdy ma różne potrzeby. Ja mam ogromny popęd seksualny i potrzebuję tego typu bliskości prawie codziennie, dlatego Cię rozumiem. Ale u mnie na samą myśl o tym powstaje blokada, której nie potrafiłabym przełamać. Nie zamierzam potępiać, ani zachęcać, będzie to Twoja indywidualna decyzja. Nie znam tego bólu, bo przechodziłam płynnie od związku do związku i moja najdłuższa przerwa w seksie to 2 miesiące. Ale proponuje baaardzo poważnie się zastanowić.

Gość baby sa jak
malpy , puszczaja jedna galaz kiedy nastepna trzymaja mocno w dloni :o a ty autorko co ? odstapilas od tej reguly ???

Gość dziewczynaxxxx
to twoja sprawa co zrobisz ale jestem przekonana że to nie ma sensu... chyba że twoja rządza seksu jest tak wielka ze nie mozesz sie oprzec byłemu, raniąc przy okazji osoby trzecie. Może mu było z toba dobrze ale mimo tego rozstaliscie sie więc moim zdaniem nie ma po co tego ciągnąc. To jest jakas totalna prowokacja.A jesli sie na to zgodzisz pomysl że jak nie daj boże byście poźniej (nie mówie ze od razu ale za kilka lat) sie zeszli to facet utrwali sobie twoje zachowanie i przyzwolenie na to ze mimo tego ze się jest z kims to mozna seksić sie z innymi. A tego chyba bys nie chciała... Pokaż mu kto tu rządzi:) Kobitki górą! A dlaczego sie rozstaliscie tak aproro?

Gość dziewczynaxxxx
zreszta rób co uważasz za słuszne i na co masz ochote ale później uwierz to do nas wraca. komuś krzywda tobie radosc -później- tobie krzywda komus radosc i tak w kółko.

Gość bejbe.
lepiej daj dupy obcemu w kiblu na dyskotece z guma i bez zobowiazan ...... mam jedna kumpele ktora jest menagerem w duzej firmie a po cichu pieprzy wszystko obce co jej pod nos podejdzie oczywiscie nie z pracy i nie z kregu znajomych .... calkiem anonimowo ;-)

Gość gość
Jestem lesbą i jak chcesz to ja mogę ci wylizać.- żart -a tak na serio to nie rób tego , znajdź sobie partnera, bo twój były to poco wg. Z tobą zrywał skoro teraz chce sexu z tobą , mimo iż do Cb. Nie wróci

Gość gość
przeciez on chce cie zluzyc jak zluzyta husteczke higieniczna

Gość gość
Burek lizac mi możesz moje odleżyny na d***e :-)