Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DMD

RÓŻOWE PLAMIENIE pomocy

Polecane posty

Witam was dziewczyny. wpierw opisze wam sprawę moje cykle trwaja od 30 do 33 dni w tym miesiacu dostalam @ 07.09 i w 10 dc czyli 16.09 zaczelam plamic na rozowo a dodatkowo współżyłam niemam pojecia dlaczego tak sie dzieje. dodatkowo przy rozowej wydzielinie sa male grudki ale to wiem ze one sa spowodowane zmiana pH w pochwie. niepiecze mnie nie swedzi a;e czasem pobolewa mnie podbrzusze jak na @ prosze o odpowiedzi bede bardzo wdzieczna

Gość azu
uraz mechaniczny, nadżerka, owulacja, zaburzenia hormonalne itp.

to zamalo. czy ktos rowniez mial cos takiego i jak sie to skonczyla i ja sama moge sie domyslac co to bylo.

Gość azu
od konkretów jest gin

dziekuje Tobie za wypowiedzi ale nieoczekuje tylko od Ciebie wypowiedzi tym bardziej hamskich. wiec prosila bym abys niepisała hamsko bo i ja tez wiem ze jest od tego Gin. ale narazie niemam jak pojsc wiec prosze badz wyrozumiala

Gość azu
Weź wyluzuj -nigdzie ci chamsko nie pisałam. :O Coś taka przewrażliwiona? Podałam ci możliwe przyczyny a skoro cię to nie zadowala to trudno. Liczysz na podobne przypadki ale nawet takie same objawy nie oznaczają tego samego u różnych osób. Chciałam ci pomóc a ty mnie chamstwo zarzucasz. Ok, jak chcesz.

Gość ale pasztet!!!!
nie masz jak pojsc do gina? haha :P no tak lepiej na forum siedziec, i czekac az ktos sie zjawi z podobnymi objawami, z fusow Ci mamy wywrozyc co Ci dolega? marsz do gina ! ps. naprawde niektorzy ludzie pod deklem nie maja kompletnie nic :P

jestem umowiona na jutro.. wiec nieczekam az ktos odpisze i bede sie trzymac tego co napisał. czemu zawsze oceniacie ludzi...

Gość azu
No wybacz ale to ty mnie oceniłaś tak a nie inaczej a nie ja. :O Zarzucasz coś innym co sama robisz.

wiem ze kazda kobieta jet inna ale chce tez siebie jak gdyby uspokoic, ze nie dzieje sie nic strasznego .zawsze mozna popisac z ta osoba i sie moze czegos dowiedziec. nieczekam az ktos i wystawi diagnoze taka glupia nie jestem !. a Ciebie przeprasza ale niechce abyscie mnie oceniali nieznajac mnie. a kazda z nas podejzewam tu pisze rozne rzeczy ktore ja dotycza ,lub pisze pocieszajac ,lub uspokoajac ,lub tez radzac drogiej osobie..

Gość azu
Ja cię nie oceniłam tylko piszę jak realnie jest. Bo taka prawda. Przyczyny są różne -może to banał ale kto z nas wie? Obiło mi się o uszy gdzieś że takie plamienie może towarzyszyć infekcji. Ale to można tylko gdybać. Próbowałaś szukać w google info o takich objawach?

pisza o nadżerce o zagnieżdzaniu sie zarodka, o hormonach..=o ich braku ale o infekcjii nie . umowilam sie prywatnie bo na NFZ mogla bym 3 razy umrzeć zanim by mnie przyjeli mam to pierwszy raz dlatego sie niepokoje jak kazda z nas jak cos sie dzieje...