Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djmadgwpjg

Jestem kurą domową. Ktora z was tez?

Polecane posty

Gość djmadgwpjg

siedze w domu z 5letnim dzieckiem, starsze w szkole, ide potem na zakupy i plotki z sąsiadkami, zrobie obiad obejrze tv, wieczorem bzykanko i tak wyglada moje zycie

Gość caroline 1986
a jestes szczesliwa?

Gość ghrrrrrrrr
tu siedza wszystkie po kilku fakultetach i sa bardzo zapracowane

Gość kolejny nieudacznik
bez ambicji

Kobiety niepowinny byc ambitne bo zamiast rodzic dzieci tworza idiotyczne prace w urzedach.

Gość Parkitny
mam kurę-fruwajca i zaraz ugotuje smaczny rosołek

Gość tu widać do czego kobiety się
nadają! Tylko do umilania życia każdemu zaradnemu finansowo facetowi

Gość dfgbhnjmk,l.,mnbv
Ja jestem kurą domową,ale moje życie wygląda inaczej... 24/h z dzieckiem w domu, pranie sprzątanie, gotowanie, a wieczorem o 21 już zasypiam na stojąco. Poszłabym do pracy trochę odpocząć, ale tu gdzie mieszkam nie ma nikogo kto chciałby zająć się małą- dom na wsi i dojazd opiekunki nie opłacałby się. Przemęczę się jeszcze rok dwa i oddam córcię do przedszkola a ja wrócę do pracy.

Gość kioikkie
Nie jestemy kurami domowymi tylko perfekcyjnymi Paniami domu hehehe a ja jestem zadowolona ze swojego zycia...szkoda tylko,ze ogolnie jestesmy niedoceniane bo przeciez wstydem jest dzis powiedziec,ze kochasz gotowac i piec,ze sprzatanie i utrzymanie domu jest tez praca...bo kobieta powinna miec ambicje i robicc kariere...ja sie realizuje odkurzajac....wole zrobc rodince wspaniale sniadanie,kanapki na wynos wyprzytulac wycalowac...czekac z obiadem i pachnacym ciastem,wycinac mezowi.serduszko z ogorka,upajac sie poukladanymi rzeczami i naszym domowym ogniskiem ....nie mialam takiego domu i sama staram sie aby moj wlasny byl wyjatkowy i cieply....i dlatego cala energie i serce wkladam w dom i rodzine....le chyba szczescie zalezy w duzej mierze od partnerw,moj docenia i uwielbia to,ze zajmuje sie domem

Gość perfekcyjen panie domu phi
kury domowe do brudnej roboty w dodatku bez ambicji i za grosz inteligencji i za pewne wykształcenia.

Gość kioikkie
Oooo wypraszam sobie.jestm osoba wyksztalcona (chociaz dzisiaj nie jest to absolutnie wyznacznik inteligencjii itd poniewaz kazdy moze studia skonczyc) wrecz Ty kolezanko masz jakes kompleksy straszne i Twoj swiat sie widocznie konczy i sprowadza tylko do banalnych studiow...nie rozumiem Twojego jadu...bo mozna byc wyksztalcona pania domu i absolutnie nie ubliza mi "taka" kariera..wrecz uwazam sie za szczesliwa,w przeciwienstwie do Ciebie bo jestes tak rozgoryczona,ze ublizasz innym

kioikkie - Mezczyzne nieobchodzi to jakie masz wyksztalcenie, wazne zebys miala pachnaca dziurke i zajmowala sie domem. Jesli myslisz ze obchodzi nas jaka pozycje spoleczna ma kobieta, lub jakie wyksztalcenie posiada - jestes w bledzie.

Gość kioikkie
a gdzie w mojej wypowiedzi wyczytales ,ze moim zdwnem mezczyzne intereue jedynie wyksztalcenie kobiety?? Ja odpowiedzialam komentujacej karierowiczc jedyne,ze kobieta zjmujaca sie domem ne oznacza cytuje " nie wyksztalconej i nie ambitnej kobiety" ..bowiem blednym i krzywdzacym jest takie klasyfikowanie..i tu pojawia sie pytanie czym sa ambicje?i aspiracje? Skoro ktos probuje klasyfikowac i oceniac braki ambicji kury domowej...moze dla mne ambicja jest zadowolony i szczsesliwy mezczyzna u boku,dumny,zadbane dzieci i dom,zadowoleni goscie itd nie dla kazdej kobiety ambicja jest zarabianie pienedzy czy tez kierowne zaobaki ludzkimi,......na kaiere stawiaja nieszczesliwe kobiety,kore w innch sferach zyciowych sa nieporadne i blizsze sa im wykresy i tableki niz mezszczyzna..tak rekompensuja sobie braki

Gość kioikkie
Przepraszam za literowki,klawiaturka ehh

Brzydkie kobiety chodza do pracy bo niepotrafia znalesc sobie faceta i jedyne zainteresowanie moga dostac od szefa.

Mowisz o mnie? Wynajmuje warzywniak i kamienice, nie musze pracowac na szczescie..

Gość Ja bym chciala abyc kura
domowa. Szybko bym ogarnela domowe obowiazki i mialabym mnostwo czasu, tymczasem musze sie stresowac w pracy :(