Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

mąż w pracy ,crórka w przedszkolu

Polecane posty

Gość zajebisty facet !
haahhahahah... Ciebie tu tylko brakowało - dla dodania kolorytu :D

Gość turn me on
hej jenka.🖐️ daj zdjęcia z chaty:)

Gość Stryngowiec4
Jak nie ma nikogo w domu to mozesz sobie pofiutkowac z kochankiem!

Gość a ja to nei wiem czy na
''a ja zaraz idę na poćwiczyć na swoją siłownie '' oj jeny za książkę się weź bo na głupotę siłownia nie pomoże

Gość Donald T. namawiał do oszustwa
Zaczęło się! Poczta Polska, za pełnym przyzwoleniem ministra finansów Jacka Rostowskiego (61 l.) wzięła się za ściganie zaległego abonamentu. Wezwania do zapłaty dostało już 9 tys. osób w całej Polsce. Kto nie zapłaci w ciągu siedmiu dni, temu do skóry mogą się dobrać inspektorzy skarbówki, a komornicy zająć wynagrodzenie lub emerytury, bo wiele wezwań dotyczy starszych osób, które uwierzyły kiedyś na słowo Donaldowi Tuskowi (55 l. ) Ponad pięć lat temu kandydat na premiera z Platformy wzywał, by przestać płacić haracz na upolitycznioną TVP. Abonament radiowo-telewizyjny jest archaicznym sposobem finansowania mediów publicznych, haraczem ściąganym z ludzi, dlatego rząd będzie zabiegał o poparcie prezydenta i opozycji dla jego zniesienia grzmiał Tusk w 2007 roku. Wielu Polaków go posłuchało. Przestało płacić, ale nie wyrejestrowały odbiorników. Zaległości za pięć lat bo za taki okres może ścigać państwo mogą wynieść niemal 1600 złotych! Jeśli się nie zapłaci, lwią część wypłaty i emerytury może zająć komornik na podstawie tytułów wykonawczych wystawionych przez Pocztę Polską. Jak podała "Gazeta Wyborcza", od czerwca bieżącego roku działania zmierzające do ścigania dłużników zostały zintensyfikowane. A ministerstwo finansów zaciera ręce, że pierwotne błędy zostały poprawione i teraz ściganie jest skuteczniejsze. Ci, którzy abonamentu nie płacą, ale nigdy nie zarejestrowali telewizora ani radia, nie muszą się obawiać. Łamią prawo, ale Poczta Polska nie ma podstaw do wysłania im wezwań do zapłaty. Oczywiście do ich drzwi może zapukać kontroler, który będzie chciał sprawdzić, czy w domu jest telewizor. Nie ma jednak obowiązku wpuszczać go do domu. Gorzej mają ci, którzy zalegają. Czasu na zapłatę jest niewiele raptem 7 dni od dostarczenia wezwania z poczty. Potem do akcji może już wejść skarbówka. A funkcjonariusza skarbowego do mieszkania wpuścić trzeba. W dodatku dysponuje on nie lada arsenałem.

Gość 6ur6yuiytki
tjaaaa... miałaś pokazać zdjęcia z domu, mądralo!

Gość Butelka wina
Wiesz jenny , ją naprawdę nie rozumiem ludzi twojego pokroju. Chwalisz się bogactwem które nie jest nawet twoje tylko twojego faceta, bo to nie jest twój mąż. Wiadomo że on ma firmę po ojcu, a ty po prostu zamachalas mu dupa przed oczami i teraz jesteś jego utrzymanka. Tak naprawdę to mi ciebie żal.

Gość Butelka wina
Jakbyś sama doszła do bogactwa, wtedy mogła byś się chwalić. Ale co to za zaszczyt być zależna od faceta? Żaden. A ty się sprzedałas :)na dziecko złapać nie jedną potrafi , uwierz mi:)

Gość awerrynkowaad
Twoje dziecko ma 5l, wiec za rok pójdzie do 1 klasy, mogłaś ją dać do oddziału 0 w szkole, w przedszkolnych "starszakach" to strata czasu, a za rok szkoła będzie szokiem

Gość a reniferek na
wiocha.pl :D

Gość NIE DEMONIZUJ
awerynkowad czy jak ci tam podstawy programowe są obniżone i teraz w pierwszej klasie dzieci uczą sie tego co kiedyś w przedszkolu, wiec nie bardzo wiem o co ci chodzi, albo inaczej-nie wiesz o czym mowisz to nie zabieraj glosu pozdrawiam

Gość a ja kocham życie
pocwicz szare komorki.sudoku polecam.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
awerrynkowaad piszesz bzdury, moi synowie chodzili do zerówki przedszkolnej jako 6 latki i jakos dla zadnego szkoła szokiem nie była, teraz córka chodzi do przedszkolnej zerówki i to jest lepsze niz szkolna zerówka gdzie dziecko siedzi kilka godzin bez jedzenia, no ewentualnie zje marna kanapke

Gość bestialski chlopak,.,
jennifer szkoda mi cie po czesci na bank zla nie jestes,tylko troche w glowie sie styki poprzecinaly.

Gość cvbnmk,.,mnbvbnm
brudne włosy, obleśne ściany, ogromny kino na na szafa.pll.... z tym coś zrób a nie na siłownie :o

Gość ańńń
no faktycznie te włosy tragiczne, takie włosy mi się kojarzą z tłustymi włosami bezdomnych babek :o masz tyle kasy zrobiłabyś z tym porządek. kinola też mogłabyś skrócić, co to za problem jak masz kasę ? ja za operacje płaciłam ok 8 tys. a mój facet nie ma firmy ;] zaniedbanaś ...

haha Jennifer ma zmieniac nos dla kafeterian :D niezły dowcip,ale wy zazdroscia pałacie

Gość ańńń
niech zmieni dla siebie. mnie to szczerze wali czy chodzi z tłustymi włosami czy nie . nie jestem ją ;] tylko się dziwie, że tyle kasy ma a nie potrafi mieć jakiegoś ładu na głowie.

skoro ma kase i nie zmienia nosa tzn ze dobrze sie czuje sama ze soba i to jest godne podziwu a nie przeróbki

Gość awerrynkowaad
NIE DEMONIZUJ awerynkowad czy jak ci tam podstawy programowe są obniżone i teraz w pierwszej klasie dzieci uczą sie tego co kiedyś w przedszkolu, wiec nie bardzo wiem o co ci chodzi, albo inaczej-nie wiesz o czym mowisz to nie zabieraj glosu pozdrawiam Wiem, bo moje dziecko chodzi do 1 klasy, widze zachowanie dzieci. Sa przerażone, i nie chodzi tu o podstawe nauczania, ale o to że wielka szkoła, ogrom dzieci etc sprawia że dziecko jest przerażone. Co do nauczania to zależy od nauczyciela, u nas na 1 zebraniu po tyg szkoły nauczycielka wrzeszczała ze są w grupie dzieci które nie potrafią kredki trzymać w ręku, wycinać i móić wyrażnie :o i tyczyło się to dzieci trzymanych do tego czasu w domach, i bez podstawu zerówkowej.