Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozaika82

Mojemu facetowi nie staje. Czy już mu się nie podobam?

Polecane posty

Hej dziewczyny pomóżcie mi proszę, bo trace wiarę w siebie.... Chodzę ze swoim facetem 3 lata... Jest rozwodnikiem (był ze swoj żoną 10 lat). Ostatnio nasze życie erotyczne uległo osłabieniu. Mówiąc wprost mojemu facetowi nie staje... Zaczynam mieć wątpliwości czy nadal mu sie pdoobam, a może jest takim typem mężczyzny, który wciąż poszukuje nowych doznań i najzwyczajniej w sweicie mu sie juz z nudzilam... Doradźcie mi proszę co mam zrobic.. jak z nim porozmawiac, jak przekonać się czy problem leży we mnie czy w nim (ma 40 lat).

Gość reksik__
a co jak 26-latkowi nie staje..?

Gość reksik__
może trzepanie, może bzykanie w innym ulu :D

Gość reksik__
a ze zmęczenia może być klapnięty?

Gość nooo wlasnie
40 lat to roznie moze byc,ale wlasnie-co kiedy 26 latkowi nie staje albo po prostu nie ma ochoty na sex i to po kilkunastu miesiacach zwiazku:(

Gość gffsdgsfdgsdg
wlasnie tego sie obawiam, zawsze bylam z mlodszymi ale nadszedl czas zeby dorosnac, teraz mam paru kandydatow kolo mojego wieku i boje sie ze bede usychac z braku seksu, ja kobieta po 30-tce mam nawet spore libido, seks musi byc pare razy w tygodniu, tak mysle czy facet w tym wieku podola,boje sie

Gość gffsdgsfdgsdg
wiem z wlasnego doswiadczenia ze faceci moga do 25 lat a potem juz im nie chce tak stawac,libidko spada co roku, chyba ze jakis wyposzczony jest, to napoczatku moze wiecej a pozniej juz nie

Gość testing__
kiedyś trzeba się wyszaleć - najlepiej do 30 stki :) skąd ma wiedzieć co jej najlepiej smakuje jeśli wcina same suchary? :D

Testing nie bądź śmieszny to jest żałosne baba po 30 bez faceta która zabawiala się życiem cały czas poprostu tak żałosne że aż mi się chce jej współczuć który porządny ja będzie chcial? Porządni są już zajęci i trafi na samym h skurw*** matolow albo takich co daruchaaa zrobią dziecko i uciekną

Gość reksik__
zależy na czym jej zależy/ nie każda chce dzieci itp. itd. :) jak tylko sama się utrzymuje to hulaj dusza, piekła ni ma :)

Gość Riko69
Taki problem zawsze leży w facecie

No chyba że nie chce dzieci to w tedy tak ale z tego co zrozumialem to chce się ustatkowac a raczej w tym wieku będzie jej ciężko coś znalezc

Gość reksik__
nie należy *statkować* :) się na siłę. na kogo ma przyjść pora to przyjdzie, a kto ma pozostać wolnym ten zostanie. nigdy nie wiadomo co komu dane będzie. w pisane nie wierzę. nie gonimy, bo nie ma sensu.

Gość vmvmvmvm
reksik-zgadzam sie z Toba....

Gość karolinkaka
Mozaika82 wydaje mi się, ze przede wszystkim powinnas z nim porozmawiac o tym problemie. Nikt tu na forum nie rozwiaze twojego problemu za Ciebie niestety. Jak w Rozmowie okaze się, ze facet Cie kocha i zapewni Cie o tym, ze nic się m.wami nie zmienilo może sprobojcie z jakims lekiem na potencje? Slyszalam, ze bardzo dobry jest permen. Tylko bądź delikatna w tych sprawach. 3mam kciuki za Was!

Gość szpilka12
Mój chlopak brał permen i to prawda, ze jest skuteczny, ale dla cierpliwych tylko;p bo trzeba pobrac do konca kuracji tak z 54 tyg, ale warto się przemęczyć dla przyjemności jaka jest pozniej;)

Gość Jeleń król lasu
54 tyg?? To przecież ponad rok! :D