Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnmmgjmj

jak sie pozbyc faceta...

Polecane posty

Gość jnmmgjmj

mialam chcice, zarejestrowalam sie na pewnej stronie,zaraz dostalam mase wiadomosci, wyselekcjonowalam i wybralam jednego. szybka rozmowa, o 2 w nocy pojechalam do niego. bylo wino, seks, a potem... nie chcial mnie puscic. nie, ze fizycznie. ale prosil, mowil, ze chce mnie jeszcze zobaczyc. codziennie do mnie pisze smsy, nie, ze mnie nimi bombarduje, ale zawsze. napisalam mu wprost IT WAS ONLY SEX a on dalej, ze chce mnie zabrac do restauracji, ze moge u niego zamieszkac (niepotrzebnie mu powiedzzialam po alkoholu ze mam problemy finansowe), etc etc jak sie pozbyc natreta?

Gość fezfrezfezf
wyjeeeb go z kasy, ale tu glupia jestes, spodobalas mu sie, oczysc konto i sie ulotnil wtedy, ze nie masz czasu lub ze masz innego, ja tak robie, do dziela

Gość reksik__
o 2 w nocy pojechalam do niego. jedno zdanie mówi wiele o człowieku. łatwaś :)

Gość jnmmgjmj
powiedzialam mu to jak wychodzilam, przytulil mnie i nie chcial puscic, powiedzialam mu, ze jak mnie nie pusci to bedzie to molestowanie bo wyraznie mowie ze NIE chce zostac i zeby mnie dotykal, byl w szoku, ale puscil, niby sie ''obrazil'' a za 5 min wyslal smsa 'nie musisz zachowywac sie jak dziecko, zebys tego nie zalowala' a za kolejne 5... ze chce mnie zobczyc jeszcze raz, w nocy pisal czy do niego nie przyjade, ze on zaplaci za taxi etc

Gość jnmmgjmj
bez przesady, nie chce go wykorzystywac na kase, chce zeby sie odczepil, lubie byc niezalezna, a to taki zbedny balast :P

Gość reksik__
nędzna historia

Gość jnmmgjmj
nikt cie nie prosi o jej ocene ;)

Gość moj kot jest rudy
ja pierdole no i co z tego? co za bzdura. nie oddzwaniaj nie odpisuj, nie wiesz jak sie to robi?

Gość jnmmgjmj
nie odpisuje i nie odbieram od 2 tyg

Gość mosznarda
głupia kwoka jesteś

Gość reksik__
podrzuć mu pod nos jakąś śliczną ukraińską dzieweczkę, a zmieni wnet obiekt swojego zainteresowania