Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomatruskawka

owulacja !! dziewczyny pomocy!!!1

Polecane posty

Gość nieznajomatruskawka

otoz sprawa wyglada tak chcialalbym widziec kiedy mam owulacje ?? jak to sie dokladnie liczy ? moze mi ktos jakos tak prosto wytlumaczyc?? mam nieregularne cykle ale chcialalbymwiedziec tak mniej wiecej

Gość nieznajomatruskawka
dziewczyny prosze was o pomoc

Gość 4t43t
Ja nigdy nie liczyłam ale wiedziałam, kiedy to następuje.

Gość nieznajomatruskawka
b o niewiem co oznaczaja dziwne klucia w pobrzuszu ?? mialalm tak przez 2 dni z tydzien temu i dzis

Gość Pomarańczowaaa
hmm ja tak miałam że mnie pokłuwało.. i tak sobie myślałam, że przeciez owulacja tyle nie trwa i okazało sie że torbiel :(

Gość jhgffghgfg
czasami takie kłucia sa jak jest niski progesteron. A to że masz nieregularne cykle moze tylko potwierdzać. Jeśli sytuacja się powtarza to idź do lekarza. No i przepadaj hormony.

Gość do autorki................
powiedz jak długie masz cykle(ile czekasz od jednej miesiaczki do drugiej)

Gość agiew
Potwierdzę słowa perwersji. Są też testy, mikroskopy owulacyjne, komputery cyklu. Poczytaj sobie o tym

Gość rozzanna
nieznajomatruskawka, mozesz ja wyznaczyc na wiele sposobow. Zalezy to od checi i budzetu. Tak jak dziewczyny wczesniej pisaly od stosowania kalendarzyka z pomiarem temperatury termometrem za kilkanascie zlotych, przez mikroskopy owulacyjne za kilkadziesiat do monitorow cyklu nawet za kilka tysiecy zlotych. Tu mniej wiecej masz przekroj dostepnych urzadzen: http://przedciaza.pl/21-testy-owulacyjne . Mozna tez sprawdzic to u lekarza

Gość nieznajomatruskawka
ostatnia miesiaczke mialam od 21 do 26 sierpnia , w jeszcze wczesniej od 23 do 28 lipca , jak z tego odczytac kiedyy byla owulacja??

Gość alphaville
Ja używam mikroskopu owulacyjnego, agiew już o tym pisała. Mam afrodytę. Spokojnie mogę polecić.

Gość owulacjia wystąpiła około
14 dni przed terminem ostatniej miesiączki, tj. ok 7 sierpnia. Faza lutealna, czyli potocznie druga połowa cyklu trwa ok 12-16 dni. i mniej więcej tyle przed okresem występuję owulacja. a czy to było u ciebie 5 czy 9 sierpnia tego już nikt nie wie.