Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerze ale kulturalnie

Rozważam operację nosa, czy jest źle?

Polecane posty

"Zaoperujesz nos,a za jakis czas wynajdziesz sobie cos nowego,co ci sie nie bedzie podobac. Ty po prostu nie lubisz i nie akceptujesz siebie." Exactly.

Gość hvsahvadv
nos nie jest zły. z przodu wygląda ok. tak naprawde, to niezbyt wyszedł tylko na focie nr 2. oczywiście można by go poprawić- jezeli jest to rzeczywiście twój wielki kompleks i marzysz o operacji, to ją zrób. tylko się zastanów dobrze, bo każda operacja to ryzyko i zawsze może być gorzej! no i kwestia kasy.

Wyobraź sobie, że nie jesteś pępkiem świata i 90% ludzi ma głęboko Twój nos. Jesteś przewrażliwiona i nie masz za grosz poczucia własnej wartości. Udaj się do terapeuty prędzej🖐️

Gość haarekryschtau
Nie uważam, że twój nos jest długi, bo jest normalny, a tylko to lekkie zgarbienie grzbietu nosa optycznie go wydłuża. Jeśli już chcesz cokolwiek zrobić z własnym nosem, to po prostu wyrównać garb i będzie cacy :)

Gość hvsahvadv
"Zaoperujesz nos,a za jakis czas wynajdziesz sobie cos nowego,co ci sie nie bedzie podobac. Ty po prostu nie lubisz i nie akceptujesz siebie." ja miałam nos robiony 10 lat temu i jakoś nie wynalazłam nic nowego do zoperowania. i w ogóle jestem i zawsze byłam[nawet ze starym nosem] osoba zadowoloną z siebie aż do przesady]. nie przesadzajcie w drugą stronę- dziewczyna ma nos w miarę ok, ale nie aż tak cudowny, żeby pomysł z ta operacja był kompletnie absurdalnym produktem przemyslen spowodowanym zbyt dużą ilością wolnego czasu.

Gość jhdjhd
Tez uwazam,ze powinnas zainwestowac te pieniadze w dobra terapie niz na operacje nosa. Problem tkwi w Twojej glowie. Musisz nauczyc sie lubic siebie bez wzgledu na to co beda myslec i mowic o Tobie inni. Czy im sie Twoj nos podoba czy nie. A jak poprawisz nos,a inni zaczna Cie obgadywac,ze masz zbyt waskie usta to tez pobiegniesz na operacje? Zrozum,to jest droga do nikąd. Cale zycie mozesz poswiecic na zadawalanie innych,ale po co Ci to?

Gość hvsahvadv
"Wyobraź sobie, że nie jesteś pępkiem świata i 90% ludzi ma głęboko Twój nos" a co ma w ogóle do rzeczy co inni myslą o jej nosie? przeciez wiadomo, ze im to lata. mamy sie podobać sobie.

Gość AUTORKO TY LEPIEJ
mózg sobie zoperuj

ale gadacie... tu chodzi o moj komfort psychiczny. nie bede sie podobala sobie to bedzie sie to przekladalo na wszystko. to jeszcze inne zdjęcia, jak sie smieje to sie okropnie rozciaga:o dowod nizej; http://www.voila.pl/125/o3ycr/?1

Gość taa lata im to
wystarczy poczytac tu komentarze o wyglądzie Kamili tej od bloga modowego, wygląd innych bardzo interesuje ludzi i potrafią dostrzec w sekunde każdą niedoskonałość, poza tym przeciez oczywiste że facet dobiera sobie partnerke która mu sie podoba i kobiety tak samo kieruja się wyglądem, wygląd jest też ważny w pracy i w ogóle w sposób kolosalny wpływa na życie urodzisz się brzydulą a urodzisz sie piękna to jak urodzić sie w slumsach albo w rodzinie krolewskiej nos na tym ostatnim zdjęciu wygląda niezbyt, nozdrza za szerokie podkreslaja ogólna krzywiznę ale nie wiem na ile dałoby się to zoperować na kafeo oczywiście wszystkie ciocie pocieszaja, cóż jej to kosztuje, one nie zyja w towjej skórze i zawsze jak ktoś zapoda jakieś zdjęcia to modzą że super, że ładne itp ale wiadomo że nikogo to nie pocieszy na dlugo i problem powroci

a ten link wyzej to opinia o moim nosie ( ze jest za duzy) czy tyczy sie Twojego pytania??

Gość dudekol
Faktycznie, z profilu jest brzydki :-O Gdyby był wklęsły zdecydowanie byłoby lepiej :-)

Gość Noemi40
JA ZUPEŁNIE KAŻDĄ OPERACJE ROZWAŻAM , KAŻDĄ , TYLKO NARAZIE NIE MAM NA NIĄ KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak baba jaga jakas:(

Gość trtrtrytuy
możesz sobie zrobic ale i tak zawsze bedziesz naturalnie brzydka bo nos robiony

"a co ma w ogóle do rzeczy co inni myslą o jej nosie? przeciez wiadomo, ze im to lata. mamy sie podobać sobie." To autorkamarudzi, że ludzie będą gadać. ­ Tak, ja też widzę czyjeś niedoskonałości. Czy to powoduje, że mam tę osobę za mniej atrakcyjną? Nie. Czy facet który mi się podoba zostanie skreślony bo ma garbek na 4mm? Nie. Więc nie widzę powodu by wpadać w paranoję, że jak nie będę idealna to każdy mnie oleje, bo tak nie jest. A żadna z piszących tutaj idealna nie jest, a urodę przyrodzoną i nabytą można stracić każdego dnia, w pożarze, w wypadku. Ale to nie jest koniec świata i tyle. Zawistnymi i zakompleksionymi pipami ktore wylewają jad w necie nie należy się przejmować bo to one pokazują swój poziom.

Gość trtrtrytuy
masz racje ale... facet nie musi byc piekny ;) ja tam bym sobie zadnej operacji nie robila, bo to dla mnie po prostu debilizm i pustota. wartosciowy czlowiek nie przejmuje sie wygladem. tylko pustaki robia sobie nosy, cycki, botoksy itp.

Gość Justyna00
Nie rób sobie krzywdy dziewczyno! Twój nos jest normalny! Nie mówię tego żeby Cię pocieszyć tylko naprawdę tak jest. Szkoda kasy i bólu żeby poprawiać coś co jest dobre. Ludzie mają nosy jak kartofle i też żyją a Twój jest smukły i nie za wielki więc co Ty chcesz od niego? Pozdrawiam :)

"facet nie musi byc piekny" No tak, on ma być przystojny:classic_cool: Gdy ktoś już naprawdę nie może pogodzić się z wyglądem, po wielu próbach, wizytach u psychologa np. gdy faktycznie mocno to wpływa na komfort życia to ok. Ale w większości przypadków to kwestia tego typu drobnostek, za które szkoda ryzykować. Przynajmniej dla mnie:)

Gość barbarossa1991
na 2 i 4 zdj jest brzydki, bo z profilu widać ze masz kartoflany :) na pozostałych nie, nie jest tak żle, jesli natomiat TObie to bardzo przeszkadza masz kompleksy na tym punkcie i zle sie z tym czujesz mozesz zrobic ta operacje:)