Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa <3

Ginekolog-tabletki anty

Polecane posty

Gość Truskawkowa <3

Witam. :) Chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne.ale nie wiem czy to dobry pomysł,słyszałam że można po nich nie mieć dzieci :/ znacie jeszcze jakieś inne środki antykoncepcyjne? Dzięki za odpowiedzi :)

Gość yukki
dziewczynko, jeżeli masz mniej niż 15 lat muisz iść do lekarza z mamą. jeśli masz więcej niż 15 lat to masz straszne braki w edukacji i zanim pójdziesz z kimś do łóżka doczytaj co nieco. to, że po tabletkach można mieć problemy z zajściem w ciążę to mit. inne metody istnieją - zapytaj lekarza to dobierze najodpowiedniejszą dla ciebie.

Gość Truskawkowa <3
Do perwersji- hehe No dokładnie :)! A serio to od koleżanki

Gość Truskawkowa <3
Do yukki mam 16 lat i dzięki za odp. :)

Gość uwazalabym z tym
Wszystkie moje kolezanki ktore bbraly tabletki mialy spore problemy z zajsciem w ciaze. Te co nie braly zachodzily w pierwszym cyklu jak sie zdecydowaly na dziecko. Dziwny zbieg okolicznosci....

Gość Truskawkowa &amp
To jaka by była alternatywa do tabletek?

Gość yukki
do uwazałabym z tym - bo po odstawieniu tabletek podobno nawet 3 miesiące organizm dochodzi do siebie. wszystkie zaszły w pierwszym cyklu? to wbrew statystykom :P Truskawkowa, jak nie chcesz hormonów to zostają ci prezerwatywy, albo globulki (brrrr - pienią się i śmierdzą) i metody naturalne, ale musialabyś świetnie poznać swój organizm. zaraz ktoś napisze, ze naturalne nie działają - u mnie działają w 100%, znam swój organizm, wiem kiedy jajeczkuję i uprawiam seks w dni niepłodne - efektem jest jedno zaplanowane i poczęte z pełną świadomością dziecko. :)