szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 jak czesto zmieniacie podpaski w czasie okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jarzębina czerwona Napisano Wrzesień 19, 2012 Chyba ci się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiehasło? Napisano Wrzesień 19, 2012 Mam obfite miesiączki, zwłaszcza 1 i drugi dzień,m zmieniam podpaski co godzinę dwie, bo są już tak nasiąknięte, że krew wypływa i zaczyna brudzić ubranie. w 3 i 4 dzień mam już tylko plamienie, zakładam jedną podpaskę na noc, i drugą na dzień, lub nawet zwykłą wkładkę. Aha, myję się najczęściej jak to możliwe i palcami wymywam z pochwy skrzepy i krew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciężarówka_trzecia 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 żartujesz, prawda :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego ma zartowac? Ja tez Napisano Wrzesień 19, 2012 tak mam. Ledwo wyjde z toalety po zmianie juz czuje jak leci i za chwile to samo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiehasło? Napisano Wrzesień 19, 2012 a, i jeszcze jak naprawdę mocno krwawię, zakładam tampon i podpaskę. W apogeum wystarcza na 2-2,5 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach