Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsens totaltny mnie ogarnał

poznam faceta ktory tak jak ja lubi malo mowic

Polecane posty

i spedzac czas przed ekranem komputera tudziez telewizora piszcie👄

Gość tututka
to chyba tak jak większość par teraz, mało rozmawiają tylko komp albo tv.

Gość Remoski
Znowu? :classic_cool:

nie znowu :D bo pierwszy raz daje tutaj takie ogloszenie :classic_cool:

Gość Remoski
Co najmniej dwa tego typu anonse dziennie można tutaj ujrzeć :D - na każde skrupulatnie odpowiadam, by poznać idealną kobietę :classic_cool: A wychodzisz czasem na świeże powietrze, tudzież posiadasz skłonności ku sprzątaniu? ;)

Gość łajka3000
Remoski, może ma jeszcze bawełnę zbierać w pocie czoła.. tak to zabrzmiało ;)

Gość Remoski
łajka3000 - musisz mieć problem z facetami :P - bo nie o to chodziło, ot co, sondowałem, czy jest rozumna, w sensie umiejętności zaznania umiaru, bo siedzieć tak 24/7 przed komputerem to nic dobrego. Ja jestem domatorem, sporo czasu spędzam przed komputerem (który jest także telewizorem ;) ), ale właśnie na mnie naczynia czekają, które pędzę pozmywać, żeby dookoła jakoś schludnie było :)

wyprowadzam sie czasami sama na spacer ;) lubie gotowac , ale sprzatac juz niekoniecznie:p nie czepialabym sie o porozucane gazety ;) lubie tez sluchac muzyki i jezdzic na rowerze ;D oraz grzac sie pod koldra no i chodzic po supermarketach :D

remoski ile masz lat ?:P

Gość łajka3000
sprzątająca, małomówna.. zalatuje dobrą niewolnicą :D nie mam problemu żadnego :)

Gość Małomówny
Ja jestem małomówny. Wolę ruchać niż gadać. Możemy się zgrać :D

skad jestem napisze na priv jak juz sie ktorys z was zdecyduje :D

Gość Małomówny
Ale będziesz się z mną bzykać? :)

bedziemy w swoim czasie :D

Gość posłuszna służka
wybierać ci pchły z futra ahahaha :D

Gość Remoski
łajka3000 - hehe, nie o to chodziło, chodziło bardziej o to, czy by mogła np. tydzień czasu patrzeć na nie pozmywane naczynia, chodzi o podejście :) A takie zdroworozsądkowe jest całkiem fajne, u mnie to była góra 4 dni, sam później na siebie krzywym okiem patrzyłem, od tego czasu max. to zmywanie na po pojutrze. Porozrzucane gazety - OK, nie bądźmy przesadnie poprawni ;) Małomówna = nie jest przekaźnikiem informacji = nie mówi tylko po to, by mówić. Poza tym z jedną osobą nie chce się rozmawiać, a z inną można o wszystkim. btmo - stacjonarnym? ;) Ja pochodzę z początku lat 80-tych ;) A Wy przy zasłoniętych firankach będziecie się ten - tego, czy bez znaczenia? :x

Dobra, zaczerniłem się, bo zaraz pewnie podszywy by się zaczęły, ponieważ czują się zagrożeni :classic_cool: ;)

przy firnakach roletach i zgaszonym swietle dobra chuopaki to jak ?:D:classic_cool:

A latarkę będe mógł mieć? :classic_cool: ;) No jak to co, czy Ty, bezsensie totaltny bierzesz mnie - Remoskiego - za męża, obiecujesz mi wierność, miłość i, że mnie dopuścisz przed śmiercią? ;)

bez latarki , bo rece bedziesz mial zajete ;) :classic_cool: biore Cie w ciemno podobasz mi sie :D bedziesz mi tak mówil i mowil do snu ;D

Gość fdvcxvx
to skad jestes bo ja malo mowie i tylko tv i komp:classic_cool:

remoski tylko pytanie czy ty mnie tak w ciemno bierzesz ?:D to wy piszcie skad jestescie 🌼

Rozumiem, że jedną dłonią będę gładził Twoje nóżki a drugą atakował Twoje ... no, ten tego - wzgórki? ;) E, mówił będę Tobie inaczej, coś w stylu: "Moje kochanie, dzień, w którym odpisałem w Twoim temacie na kafeterii.pl był tym, którym odmienił me życie. Ty jesteś cudem, Twoja idealność przejawia się we wszystkim, co robisz, uwielbiam Cię czytać, słuchać (nie dlatego, że mało mówisz :D), a sposób w jaki poruszasz wargami (ale nie sromowymi) jest sam w sobie majstersztykiem". A na czym polega Twoje "małomówienie" i co myślisz o ludziach? :)

Jak to w ciemno? - przecież psychoanaliza już dokonana :classic_cool: Jesteś w sumie ciepłą osobą, optymistka, pozytywnie nastawiona do życia, chociaż od czasu do czasu cosik Cię tam gorszego najdzie, inteligentna, z poczuciem humoru, życiowa kobietka - normalnie ideał ;) ... i to nie chodzi o umiejętności kucharzenia! :P

od razu atakowal ;D zwiedzal.. bedziesz okolice:P..reszta idealnie ;) moje malomówienie wzielo sie stad iz mam wrazenie ze wszystko zostalo powiedziane :P a mi sie nie chce powtarzac;) gdyby tak zliczyc ilosc wypowiadanych słow w zyciu to wsrod kobiet zajelabym jedno z ostanich miejsc:P myśle generalnie ze wszystkie zachowania ludzkie te dobre i zle biora sie pobudek potrzeby akceptacji i milosci ale czasami daze dotego w nieudolony sposób :P stad roznego rodzaju problemy ;D nie jestem psychopatka ktora nienawidzi ludzi skad to pytanie wogole ?:P zaraz musze zmykac😭 a powaznego kandydata na TEZETA jak nie bylo tak nie ma :P zostawisz priva czy mam potem szukac wiatru w polu ? :P

Zwiedzał i podziwiał ;) Oj tam, myślę, że z Ciebie to jest niezła gaduła, wystarczy Cię odpowiednio rozruszać :) Ale skąd taki odbiór tego pytania? :P Pewnie, że zostawię = pozytywnie Cię odbieram :) remoskinski @ hotmail. com - ale proszę, "puść sygnał" od razu, bym wiedział, że to Ty :) Ja przez żart do serca 🌼 Dobrej nocki, podziwiam wczesne spanio-chodzenie, no chyba, że jakiś film w tv się zaraz zaczyna ;) Pa.