Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy faceci lub

faceci, czy lubicie troche zlosliwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość czy faceci lub

j.w.

Gość uladana
też bym chciała wiedzieć :D

A czy jak lubią to "od teraz" taka będziesz? A czy jednak jeśli nie lubią, to nie będziesz taka? Co to za dziwne postanowienia. Skoro posiadasz taką cechę to chyba widzisz jak to odbieraja faceci

Gość czy faceci lub
bo ja jestem zlosliwa glownie w stosunku do mezczyzn, chyba rodzaj kokieterii, cos mi sie wlacza i koniec:D

Gość czy faceci lub
czasami mam wrazenie, ze przeginam i moze powinnam troche przystopowac, byc bardziej mila dziewczyna. choc nie twierdze, ze nia nie jestem, kulturka jak sie patrzy itp, ale te moje teksty, sama nie wiem...

Gość sjkflksjf
przykładowo jakie teksty , zobaczymy jaki stopień złosliwości oferujesz :)

Gość Vella
też tak mam, raczej lubią ale oczywiście czułość w końcu też należy okazać , a nie tylko ciągle wszystkiego się czepiać :P chociaż ja niestety mam tak , że często się czepiam, ale to działa automatycznie jak mówisz i nie żeby zranić faceta tylko tak kokieteryjnie

Gość czy faceci lub
no nie podam teraz, bo to typowo sytuacyjne teksty. jak siedze cicho, to czuje sie za nudna, jak robie z siebie glupka, dla rozruszania, dla zabawy, wlasnie jestem slosliw,a to czuje sie jak pajac. jak znalezc zloty srodek? z ta zlosliwoscia, to taka jestem, ale to tez nie do wszystkich, jelsi ktos ma podobne poczucie humoru, to jest super. jelsi widze, ze w ogole nie lapie, to wiadomo, ze tez nie potrafie zartowac, nie mam jakby podkladu. czasami tez ironia u innych mnie wkurza, wiec ciekawe jak odbierana jest moja. nie pytam Was o to, tak tylko glosno mysle:)

Gość sjkflksjf
było w pod tytule napisać , że czy i pytajnik na koncu to tak dla niepoznaki , i nie pytasz i tym bardziej nie pragniesz odpowiedzi ..

Gość czy faceci lub
mysle, czy nie jestem odbieriana jako sztuczna, ze przy facetach taka wygadana zlosnica, a przy niektorych facetach i babkacj cicha. ale w sumie czym sie przejmuje, nie? nie wiem.

Gość sjkflksjf
nie ? to było pytanie ? czy nie ?

Gość czy faceci lub
mialam na mysli, ze nie pytam Was o to jak odbierana jest moja zlosliwosc, bo wiadomo, ze jej nie znacie, a nie, ze nie intereusja mnie Wasze odpowiedzi:)

Gość sjkflksjf
wieszco ? wex butelkę tego co pilłaś i zobacz czy on aby z czech nie pochodzi , bo mogą być konsekwencje poważniejsze

Gość sjkflksjf
poważniejsze niz problem z wysłowieniem się :)

Gość czy faceci lub
daj spokoj, nie czepiaj sie szczegolow. rownie dobrze, ja moglabym powiedziec, ze Ty nie kumasz slowa pisanego. bo fragment o ktory sie czepiasz, byl dosc prosty do zrozumienia:)

Gość Vella
sjkflksjf wyluzuj trochę ;)

Gość sjkflksjf
no ale zeby wiedzieć czy złośliwośc jest zwykłą , zaczepną czy agresywną należało by poznać jakąś próbkę , a próbki nie ma .....

Gość czy faceci lub
dobra, dobra, nie zmieniaj tematu teraz:D wlasnie!tez mi sie wydae, ze moze troche odstraszac, musze na poczatku przystopowac, bo facet poczucie sie atakowany, choc nie docipkuje sobie z tymi, ktorych nie lubie, no ale ma ofiara o tym nie wie:P

Gość sjkflksjf
o matko co za porażka, byćwziętym za dziewczynę :o kiedyś krtoś mnie pomylił z dziewczyną bo miałem długie włosy a teraz to jużnawet po pisaniu myślą że zniewieściałem 😭

zależy o jakiej złośliwości mowa. Można być sarkastycznym, można czasami wsunąć jakąś małą szpilkę między wiersze, ale osoby nagminnie złośliwe (wredne - jak kto woli) raczej nie zachęcają.

Gość Vella
a to heca :D ja mam kolegę , który jest dla mnie złośliwy i ja dla niego, ale oboje wiemy , że to żarty i jest fajnie :) ale na sam wstęp to faktycznie nie najlepsza opcja

Gość sjkflksjf
za pózno :)