Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy faceci lub

faceci, czy lubicie troche zlosliwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość sjkflksjf
hm.. nie wiadomo co gorsze , pamiętam taki tekst z obcego jak dziewczyna podciągałą się na drążku i facet chciałbyć wredny i pyta się jej : pomylił cię ktoś z facetem ? a ona : a ciebie ?

Gość czy faceci lub
szpilek nie akceptuje, dla mnie tro jzu chamskie. a moja misja jest dobra zabawa i pokazanie, ze pomimo lagodnego wygladu nie jestem taka ulozona, czy wrecz nudna, a lubie sie posmiac. jak ktos nie lapie moich zartow, to troche siew sobie zamykam, to jednak boli, agresja raczej nie reaguje:P migotka, musze przyjac Twoja zasade i rowniez troche przystopowac z zarciakmi:D

Gość czy faceci lub
haha, dobrze mu dogadala. bystra:classic_cool:

Gość Vella
dobre :D też trochę się denerwuję , gdy ktoś nie kuma ironii, no bo to można jednak wyczuć dodatkowo w tonie głosu, mimice itp.

No, ja mam ten problem, że nie tylko moje żarty są złośliwe...jak łatwo się domyślić, na specjalność popularność nie narzekam :P

Gość czy faceci lub
dla mnie szpilki, to juz buractwo, bo to smieszne nie jest, tylko polega na wytykaniu, czesto tez jest w nich spora dawka prawdy, ktora w tym "szpilkowym" tonie jest mega bolesna.

Gość blablable bla
ja jestem czasami zlosliwa, jak ktos na to zasluguje :p odpowiednia uwaga i sarkazm są oznaką inteligencji :)