Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qle

polskie ksiazki w UK

Polecane posty

Gość Qle

Hej! Gdzie kupujecie polskie ksiazki ?

w polsce. a jak nie latasz za czesto to sa polskie ksiegarnie internetowe w uk, ludzie sprzedaja ksiazki na ebayu i w polskich sklepach. i polecam nauczyc sie jezyka nagielskiego to wtedy masz nieograniczony wybor w darmowych bibliotekach :)

Gość luska z liverpoolu
ja przywoze z Polski i potem sprzedaje na ebayu i tak w kolko. Angielski angielskim, ale jednak wole czytac po polsku

Gość Qle
Kurcze ja mam to samo! Zmuszam sie zeby czytac ksiazki po angielski, ale prawdziwa przyjemnosc sprawiaja mi te po polsku. Tak samo zreszta mam z gazetami, w moim miescie w sklepie sprzedaja aktualne magazyny i jak tylk o sie pojawia pedze po Zwierciadlo i Pani niczym po swieze buleczki :D

tez wole polskie ksiazki, ale w poblizu mam fajna biblioteke, co chwila dokupuja nowe ksiazki, wszystkie wygladaja na calkiem nowe, wiec od czasu do czasu cos wypozycze, juz nawet przywyklam do czytania po angielsku. z polskich magazynow lubie 'wysokie obcasy', dodatek do wyborczej zdaje sie..

Gość gość
Dziewczyny, jesli brakuje Wam polskich książek, to polecam Wam księgarnie internetową właśnie z książkami po polsku. Jest w UK, więc dostawa ekspres. :) Pamiętam tą tesknote za Polską i polskim jezykiem, jak miezkalam w Londynie, wiec sie wiem o czym mowicie. Tu link, jakbyscie chcialy: http://rewolucja.co.uk/

Gość gość
ja odradzam polskie księgarnie w UK te online. zawiodlam się na nich. kupuję z merlin.pl i jest tania dostawa i na czas.

Gość gość
a po co kupowac? ja jak wczesniej czytalam po polsku to wypozyczalam. Nie wiem jak u Was ale u mnie jest strasznie duzo ksiazek po polsku - wchodze w swoje konto biblioteczke, wyszukuje w katalogu co mnie ineteresuje i zamawiam. A za kilka dni przychodzi mail, ze ksiazka jest do odebrania w mojej lokalnej bibliotece. Teraz tez zamawiam ksiazki w bibliotece z tym, ze czytam po angielsku i mam wiekszy wybor

Gość gościu112
Nie zdarzyło się jeszcze, żebym w tutejszej bibliotece trafiła na książki polskich autorów, które chciałabym przeczytać. Książki taszczę z Polski, zamawiam w polskich księgarniach w UK, kupuję na eBayu i czasami w większych ilościach zamawiam z Merlina.

Gość gość
Jezeli chodzi o polskie ksiegarnie w UK to z czystym sumieniem moge polecic Polbooks w Glasgow i Rewolucje na ebay'u. Bardzo solidne firmy :D