Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pukiaa

co z tą pracą??

Polecane posty

Gość pukiaa

Czy są tu osoby które też mają problem ze znalezieniem pracy? Jak przegladam oferty to mam wrażenie że poszukuje się tylko osób do call center gdzie pracujesz za marną prowizję;/ Zaczynam mieć już doła bo w końcu ile można być na bezrobotnym....

Gość teżbezrobotnadziewczyna:(
Też szukam. Wszędzie chcą osoby z doświadczeniem :o mam 2 zawody: optyki i opiekun medyczny, 25lat i nigdzie pracy nie moge znależć :o pracowałam w telemarketingu rok, na umow o dzieło po 7h dostawalam 710zł 😠 nie chce takiego wyzysku a w zawodzie pracy brak.

Gość a co ja mam powiedziec....
a ja mam 30 i nigdy nie pracowalam :O

Ja się jutro zwalniam w końcu... Nowej pracy jeszcze nie mam, ale lepsze to niż praca w tm kołchozie ;/

Gość Noemi50
no włąsnie , wyjełas mi to z ust : KIEDY PRACA , KIEDY KASA ?????? BO JUZ USYCHAM

Gość pukiaa
Też pracowałam w telemarketingu, wychodziło mi miesiecznie około 850 zł... A jutrzymać sie jakoś trzeba... po opłaceniu mieszkania zostawało mi 350 na życie-śmiech na sali;/ nie mam już pomysłów na szukanie pracy- wysyłam cv gdzie się da i nic...

A ile macie lat, i jakie wykształcenie? ja myśle ze mogłam iść na porządne studia, a tak mam 2 gówniane zawody :o i brak pracy 😭

Gość pukiaa
24 lata i kończę pedagogikę... mój facet europeistykę kończy i w takim dołku jak teraz to chyba jeszcze nie bylismy...

Gość kilmenny
opiekun medyczny to gówniany zawód- bo tylko kretynki wybieraja niskoplatne zawody sluzebno opiekuncze-ja nie mam checi pomagania komukolwiek -jestem nihilistka

20 lat, liceum ogólnokształcące a niedługo już zaczynam informatykę. Pracowałam w Piotrze i Pawle na kasie i wykładając towar, nie wiem, co gorsze... (swoją drogą, odradzam zakupy tam owoców, warzyw, mięsa i wszelkich trzymanych w lodówkach....)

Też szukam pracy, niestety z marnym skutkiem;/ Wszyscy chcą pracowników z doświadczeniem, ale jak mam je zdobyć?!

Gość pukiaa
Ja pracowałam gdzie się dało, Cubus-sklep odzieżowy, opiekunka do dzieci, call center, wykładanie towaru w marketach, firma kosmetyczna( etykietowanie i wysyłki) i zawsze znalazłam coś a teraz... w przyszłym miesiącu będę bez wypłaty-nie mam pomysłu na opłaty za mieszkanie

Ale jak ja szłąm na OM mówiono ze z pracą żadnych problemów nie ma, a społeczeństwo się starzeje etc, a tu nic pracy brak, a rachunki opłacać trzeba

Ja pracowałam też jako prasowaczka ( 6h stania i prasowania :D) w sklepie z ciuchami, w lodziarni teraz w lato, i jako opiekun w nieczech na zastepstwo, a teraz NIC

Gość hmmm jaaaaaaa
ja rowniez szukam od maja....pracowalm na recepcji ,ale odeszlam...5 zl na godzine....weekendy...bez umowy....i wogole by pisac ,szukam ,wyslam cv i nic...echhhhhhhhh zycie......

Gość fdfdddfdf
też nie mam pracy i też szukam..i nic i nic i nic.. nawet na pomoc kuchenną, zmywak..nikt nie oddzwania... :/

Gość kilmenny
praca z e staruchami -ohyda-lepiej zamaitac ulice , byc dozorczynia itp

Ja w październiku jeszcze dostanę kasę za te kilka dni września, może będzie z 500.... ale co potem? ;/

Gość hmmm jaaaaaaa
dokladnie ...niby tyle ogloszen ,a zero odzewu....ja nawet na sprztaczke wyslalam i co ???i nic...brak słow....

Gość pukiaa
a utrzymujecie się same czy z rodzicami mieszkacie?

kilmenny praca z e staruchami -ohyda-lepiej zamaitac ulice , byc dozorczynia itp Nie prawda :) praca opiekuna to nie tylko zmienianie pieluch i karmienie przez sonde etc ( chyba, że w szpitalu) w DPS jest naprawde fajnie. Nie kazdy nadaje się do tej pracy, ale tak jest z każdym zawodem.

Gość kilmenny
polska jest przleudniona i dlatego rynek pracy jest huujowy- w powiecie myszkowskim na 1 oferte pracy przypda 2400 bezrobotnych -masakra

Ja mieszkam z mężem, wynajmujemy, zostało mitroche grosza na rachunki z pracy w niemczech, mąż pracuje. Jednak z 1 wypłaty i z dzickiem opłacać wynajem media+ jedzenie będzie bardzo ciężko. Szukam czegokolwiek, ale nie koniecznie za 4zł na godzine :) poprostu się nie opłaca, połowe wydam na dojazd, a drugie tyle za swietlice w szkole :o

A jeszcze wiek emerytalny podnieśli, więc zamiast się zwalniać miejsca pracy, to staruszkowie na nich siedzą... Ja mieszkam z narzeczonym, na szczęście on pracuje, więc może jakoś to będzie.

Gość kilmenny
cechązawodow sluzebno opiekinczych -baardzo sfeminozowanych jest niskopłatnoscii parszywosc- coz ja nie mam w sobie empatii wrazliwosci -wiec w taki e gówno nigdy bym sie nie pchala -jestem calkowicie obojetn a na los innych

Gość Za noszenie cegieł
dają dwa tysiące i objad :classic_cool:

Gość ddd uucmgkglfld
A co powiecie na to jak w niektorych firmach sprzataczki musza miec wyzsze wyksztaklcenie? :-o ostatnio u nas w miescie byl nabor na kanarow i wyksztalcenie WYMAGANE WYZSZE :0 zgroza

Gość pukiaa
Firmy padaja, liczba miejsc pracy mam wrażenie że cały czas spada... Mam wrażenie że w tym kraju znalezienie normalnej pracy graniczy z cudem...

Gość 5 zl = 1,20 euro
masakra :-O palcem bym nie ruszyla za takie pieniadze

Gość pukiaa
ddd uucmgkglfld dla kanarów wyższe? chyba przesada;/ w sumie teraz wszędzie chcą studentów zaocznych lub z wyzszym, doswiadczeniem i znajomością minimum 2 języków...