Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobiaszowa30

Dlaczego były kochanek udaje, że mnie nie widzi?

Polecane posty

Gość Tobiaszowa30
Ja tam nic mu takiego nie zrobiłam. On mnie zresztą też nie.

Gość Tobiaszowa30
Myślałam właśnie, że nic już nie czuje. Ale fakt, że ucieka znaczy że czuje.

Gość brak klasy masz ty
uczucia a wstyd to dwie różne sprawy , facet wstydzi się że zadawał z kimś takim jak ty , nie rozumiesz ?

Gość Tobiaszowa30
Fakt miał jakiś żal do mnie, ale wyglądało na to że mu przeszło zanim zerwaliśmy. Jak widać nie przeszło.

Gość brak klasy masz ty
co za idiotka , nie żal tylko wstyd

Gość Tobiaszowa30
brak klasy masz ty uczucia a wstyd to dwie różne sprawy , facet wstydzi się że zadawał z kimś takim jak ty , nie rozumiesz ?" A niby dlaczego się wstydzi, że zadawał się ze mną? Nie ma do tego prawa. Nic mu nie zrobiłam. Jeśli już to ja powinnam się wstydzić - bo to ja jestem bardziej wykształcona, bogatsza wielokrotnie itd. On nie ma powodu, aby wstydzić się za mnie. Piszę o tym ciągle, że nic mu nie zrobiłam. Po prostu czasem ludzie do siebie nie pasują i tyle.

Gość 1qbjfcwsek
Słuchaj autorko, to Ty byś chciała, by on coś do Ciebie czuł.

Gość 1qbjfcwsek
Słuchaj autorko, to Ty byś chciała, by on coś do Ciebie czuł. Pewnie próbujesz odnowić kontakt albo zagajać rozmowę/kontakt - on tego nie chce więc ucieka, bo czuje że robisz się namolna.

Gość Tobiaszowa30
brak klasy masz ty co za idiotka , nie żal tylko wstyd" Ty chyba po podstawówce jesteś, co? Język szambiarski i brak rozumienia podstawowych słów.

Gość Tobiaszowa30
1qbjfcwsek Słuchaj autorko, to Ty byś chciała, by on coś do Ciebie czuł. Pewnie próbujesz odnowić kontakt albo zagajać rozmowę/kontakt - on tego nie chce więc ucieka, bo czuje że robisz się namolna" Po czym wnioskujesz, ową namolność? Ani razu do niego nie napisałam, ani nie zadzwoniłam... Nie gonię też za nim na ulicy. To jak ta namolność się objawia? Tym tematem zapewne? :D

Gość dlatego, że...
No, była kochana dała mi w skórę. Właśnie dlatego nie mam ochoty z nią rozmawiać. Niech sobie żyje długo i szczęśliwie, ale mi głowy nie zawraca. Wolę pogadac z kimś, kto mi nie daje w skórę.

Gość 1qbjfcwsek
To, ze ktoś nie chce się tylko przywitac, ale tak naprawde zagaić się wyczuwa. Ja wyczuwam. Sądzę, ze on też.

Gość Tobiaszowa30
1qbjfcwsek Słuchaj autorko, to Ty byś chciała, by on coś do Ciebie czuł." Uważasz, że jakby jak każdy inny znajomy kiwnął cześć na ulicy, to ja bym uznała, że czas planować ślub? :D Bez przesady... Znałam faceta, emocje wygasły.. ale amnezji nie mam. Więc jak już się mijamy, to nie muszę uciekać, bo to jednak trochę idiotyczne.

Gość Tobiaszowa30
a kończę ten temat jesteście zbyt puści żeby mnie zrozumieć 🖐️

Gość Tobiaszowa30.
1qbjfcwsek To, ze ktoś nie chce się tylko przywitac, ale tak naprawde zagaić się wyczuwa. Ja wyczuwam. Sądzę, ze on też." Już pisałam, że nigdy byśmy nie rozmawiali na ulicy. Nawet gdy byliśmy ze sobą. Bo oboje jesteśmy zajęci, a to bardzo małe miasto. Więc na 100% bym go nie zagajała i on o tym wie. Już się dorobiłam dublera... jak miło..

Gość jesteś niezwykle
upierdliwa w swoich wypowiedziach w tym temacie, więc możliwe, że w życiu też jesteś upierdliwa. Facet cię ignoruje, bo gdyby się uklonil, to potraktowałabyś to jako zachętę do rozmowy, a on nie chce z tobą gadać.

Gość Tobiaszowa30.
A poza tym np. gdy jedzie autem, to chyba nie boi się że pobiegnę za nim? :D W szpilkach to nie ma szans. hehe...

ja jestem tobiaszowa 30 podszywacz zaczyna z wami pisać więc bawcie sie z nim dobrze bo ja spadam zauważcie on ma kropke po cyfrze 30 uciekam

Gość Tobiaszowa30.
To wy jesteście upierdliwi, piszę ciągle że nigdy nie rozmawialiśmy na ulicy. Więc niby jak to możliwe, że po wszystkim będę go na ulicy zaczepiać?

Gość Tobiaszowa30.
a może on mnie nie chce znać bo mam opinie kurewki?

Gość Tobiaszowa30.
ja sama nie będę go zaczepiać napewno nie!

Gość Tobiaszowa30..
Ale się nudzisz podszywie. :O

Gość Tobiaszowa30....
i co brzydki podszywaczu ,spadaj stąd,chciałam wam dodac że sama nie powiem jemu cześc ani hej ani nic innego

Gość Tobiaszowa30....
jesteście dziewczynki?

Gość ;;;;;;;;;;;;sssssssssssssssaaa
Soro masz meza to zajmij sie mezem, a nie zastanawianiem sie dlaczego Twoj byky kochanek Ci glupiego czesc nie mowi.

Gość ;;;;;;;;;;;;sssssssssssssssaaa
Skoro*

Gość miszcz wielki
nie chce cie znac , dla niego to zamkniety rozdzial. faceci tak nie rozkminiaja jak laski.

Gość ale tu wieje
nudą😴

Gość miszcz wielki
a jesli ty ciagle wszystko analizujesz to facet pewnie sie boi ze zaczniesz do niego gadac.