Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misimu

Błagam o Wasza pomoc!

Polecane posty

Gość Misimu

Jestem zmuszony błagać o pomoc..do tej pory sam starałem się pomagać innym ale teraz..straciłem wiarę w życie..wszystko przez moja twarz..jestem zmuszony poddać się operacji plastycznej.ale mojego zabiegu nie refunduje nfz..proszę wszystkich ludzi dobrej woli.którzy są szczęśliwi.cieszą się życiem o pomoc..czy możecie uczynić coś.by ktoś inny mógł czuć to co wy?gdy ktoś jeśt szczęśliwy.dzieli się szczęściem z innymi..jeśli ktoś mógłby mi pomoc choćby w najmniejszym stopniu finansowo.proszę o odzew..jeśli będą chętni podam swój mail i przekaże dalsze informacje.-dziękuję

Gość nieoNN
Podaj swoją/ oficjalną /stronę gdzie wpłacać pieniądze,chętnie pomogę na miarę swoich możliwosci. TU NA FORUM.Nie gniewaj sie ale prywatne maile brzmią podejrzanie.

Gość Misimu
Witaj:-) jestem osoba prywatną.nie mam żadnej strony-korzystam z neta tylko przez telefon..jestem 22latkiem.który chce sam zarobić na operacje..dla innych może brzmi to głupio..przecież nie ważny jeśt wygląd..ale gdy widzą brzydkich,traktują ich jak śmieci..ja tak jestem traktowany od zawsze..jak gorszy..mam myśli samobójcze.jestem po jednej próbie..w przyszłym roku chce wyjechać za granicę.by zarobić na te operacje..chce zmienić swój wygląd..w tym mi się nie udało bo moje serce nie pozwoliło mi na to..jeśli ktoś może mi bezinteresownie pomoc proszę o kontakt..nie chce być później oskarżany o wyłudzanie pieniędzy..bez tej operacji mogę żyć..ale jak?jak śmiec wiecznie sam?ktoś kto nigdy nie doświadczył odrzucenia otoczenia.nie zrozumie tego bólu..

Gość Misimu
Nikogo nie zainteresuje mój apel?;-(