Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedszkolanka Alicja

Problem w pracy przez małego chłopca!

Polecane posty

Jestem przedszkolanką!!! Ostatnio zauważyłam że... moja znajoma dziewczyna 24 lata, nie ma męża, mieszka z rodzicami zapisała do przedszkole w którym uczę swoje dziecko. I tu zaczynają się schody. Chłopiec nie sprząta po sobie zabawek, pyskuje do mnie i mówi że od sprzątania tutaj jestem ja. Wkurzyłam się a najlepsze że wczoraj po dzieciaka przyszedł jego dziadek i zrobił mi awanture że pastwie się nad dzieckiem. Tylko dlatego że kazałam mu sprzątać i zapytałam się go kiedyś skąd ma takie drogie ubrania i plecak jak nie ma taty. Co o tym sądzicie? dzisiaj byłam u lekarza i wziełam se zwolnienie lekarskie bo jestem wyprowadzona z równowagi taką bezczelnością

Gość Ty jesteś przedszkolanką?
Chyba zaczęłaś w tym roku albo ściemniasz...jakbyś była przedszkolanką to byś wiedziała kobieto jak nad dzieciakiem zapanować, i dziadkowi też umiejętnie wytłumaczyłabyś w czym rzecz.

Gość wiesz co wiem ze nie na temat
ale ledwo poczatek twojego postu zrozumialam ;/ na pedagogice chyba ucza gramatyki ? jak mozna bylo zapytac dziecko SKAD MA DROGIE CIUCHY SKORO TATY NIE MA ? za takie slowa to bym cie wyalila na zbity pysk z roboty.

Po prostu tak się spytałam. Ponieważ interesuje mnie to. Z tego co wiem jego matka zarabia tysiąc złotych, ojciec dziecka spóźnia się zawsze z alimentami i byłam ciekawa czy ona jest na utrzymaniu rodziców. Ja dopiero trzeci rok jestem w tym zawodzie. Co to jego dziadka, babci, mamy to im nic się nie wytłumaczy bo sami mi powiedzieli żebym nie zmuszała chłopca do sprzątania zabawek.

Gość No to może...
czy dziś jest wolny dzień w gimnazjach?

Gość wiesz co wiem ze nie na temat
nie no prowo ...

Gość tez 3 razy czytalam zeby
zrozumieć sens wypowiedzi i odczytać co to za przedszkole, w którym uczysz swoje dziecko. Dopiero za trzecim razem powsadzałam przecinki i mi wyszło o co chodzi. Popracuj nad interpunkcją.

Gość iddjhfjjdfhjdf
Jak mocno trzeba być pierdolniętym by wymyślać tak mało inteligentne provo? Kilka zdań i wiadomo że pisze albo totalny ćwok albo ktoś kto przecenia swoje umiejętności w pisaniu prowokacji :D. Doucz się prostaczko.

Gość Ty jesteś przedszkolanką?
prowo na bank... moja mama pracuje w zawodzie przedszkolanki, są tam również młode kobiety, znam je osobiście i żadna taka głupia nie jest :D

Gość tez bylam pewna,ze uczy
Swoje dziecko w tym przedszkolu. I jak mozna byc tak ciekawskim?? Co ci do tego. Jak dla mnie to prowo.

Gość nielubie takich
Jak chcesz zakładać trolowskie wątki, to się smarku doucz. Żadna nauczycielka pracująca w przedszkolu nie powie o sobie przedszkolanka. Tam pracują nauczycielki.