Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubleboblie8790

Brzydkie dziewczyny zazwyczaj szybko mają chłopaków a ładne są same

Polecane posty

Gość bubleboblie8790

Taka jest prawda nie wiem czemu ale faceci już tak się rozleniwili że lecą na jakieś brzydoty bo o ładne nie chce im się starać bo takie z byle kim do łóżka nie pójdą.. FACET XXI wieku kieruje się zasadą: ,,nieważne że potwór ważne że otwór''

Gość Misimu
Więc dlaczego miły.sympatyczny.dobry ale brzydki chłopak jeśt zupełnie sam niekochany i niechciany przez nikogo?

Gość jnjbhvb
zgadzam się z autorką :o często też te ładne traktowane są jak zwykły przedmiot , materiał do przelecenia, albo że takowa jest łatwa :o

Misimu Więc dlaczego miły.sympatyczny.dobry ale brzydki chłopak jeśt zupełnie sam niekochany i niechciany przez nikogo? bo jest brzydki :)

Gość no i tu zaczyna sie problem
Brzydki facet mysli ze jest brzydki i chodzi zgarbiony,nie dba o siebie, paznokcie brudne lub nie ociete albo o zgrozo obgryzione ,wlosy obicna raz na pol roku i inne takie... wiec skoro kobiety sa estetkami to wiadomo jakie sa skutki

Gość sesssse
bo ładne są głupie :D

Gość jnjbhvb
tzn. że przystojni też są głupi :P

Gość kolejna szurnięta
Uroda,to rzecz względna,jednemu podoba się ta drugiemu inna. Kobiety inaczej oceniają urodę kobiet niż mężczyźni,nam moze wydawać się piękna i atrakcyjna im nie.

Gość sesssse
tak, też są głupi. teraz nastały takie głupie czasy, że kto jest ładny ten się tym wywyższa. a to nie jest zbyt inteligentne

Gość Vella
Moja koleżanka szalała tak mega za pewnym facetem , zanim go jeszcze zobaczyły jej opisy to , że wspaniały, przystojniak, cudowny itp. a gdy go zobaczyłam to raaany , w ogóle nie w moim typie, nie zwróciłabym na niego uwagi :P i to jest to, każdemu podoba się co innego i to jest dobre, bo inaczej byłoby trochę ciężko ;)

Gość Vella
zanim go jeszcze zobaczyłam *

Gość bubleboblie8790
Bardzo mi miło że dzielicie się opiniami. Faceci mówią że niby patrzą na wygląd u dziewcząt ale tak naprawdę każdy poleci do takiej co szybciej mu da.... A wiadomo że te brzydsze boją się że będą same więc bardzo szybko rozkładają nogi A jak to mówią ,,LEPSZY WRÓBEL W GARŚCI NIŻ GOŁĄB NA DACHU''. Poza tym jakie te chłopy muszą być zakompleksione że od razu widząc ładną dziewczynę myślą: Nie mam u niej szans itp

Gość Vella
ale skąd taki facet to wie? skąd wie , że nie jest w jej typie? Ja zwracam uwagę na przeróżnych facetów, w każdym przykuwa moją uwagę coś innego, nie mam jakiegoś jednego określonego typu, brunet, brązowe oczy, wzrost tyle i tyle, waga ta i ta , a reszta niech spada... to nie tak :)

Vella - na 100% nigdy nic się nie wie, ale czasem naprawdę można z dużym prawdopodobieństwem założyć. Ładne babki mają masę adoratorów, więc mogą sobie śrubować standardy do niebotycznych rozmiarów.

Gość Vella
myślę, że tego też nie można być pewnym, znam dziewczynę , która jest bardzo ładna, mogłaby mieć każdego faceta, ale ma niskie poczucie własnej wartości, to widać w rozmowie z nią, jest sama , może i czuje na sobie spojrzenia facetów, ale nie posiada jakichś stałych adoratorów , z których w każdej chwili mogłaby jakiegoś wybrac

Gość Misimu
Ej brzydki a zaniedbany to chyba różnica!ja fajnie się ubieram jestem czysty.bardzo wysoki.inteligentny ale i tak ciągle widzę pogardliwe spojrzenia..słyszę opinię-boże jaki potwór-.dlaczego?przecież też mam prawo być kochanym i kochać..

Vella - O rety, no wiadomo, że są wyjątki, sam daleko szukać nie muszę;) Ale zazwyczaj wymagania takich ładnych są zbyt wysokie, aby opłacało się podbijać. Nie mówiąc o tym, że pewnie w trakcie ewentualnego związku taki facet też zawsze musi chodzić na dwóch łapkach, bo w razie czego zostawienie go to nic - masa chętnych na jego miejsce.

Gość alebezedura
autorko, ile masz lat? podejrzewam, że koło 16-18? bo w tym wieku chłopcy faktycznie mają w głowie co innego niż związek. Ale w dorosłym życiu wygląda to trochę inaczej ;) Tu już nie wygląd jest najważniejszy i nie ma reguły, że "brzydkie kobiety mają mężów a ładne nie" chociaż fakt, że często te ładne są głupie więc nikt ich nie chce na żonę, a co najwyżej do łóżka, ale nie ma reguły - brzydka też może być głupia ;) Poza tym nie chodzi tylko o urodę ale o dbanie o siebie. Dziewczyna może mieć ładną buźkę i figurę a przy tym tłuste włosy, zniszczone ubrania, obgryzione paznokcie itp, a mniej urodziwa może tak o siebie zadbać, że będzie wyglądać super :)

Gość Vella
bądź co bądź zakładanie takich rzeczy nie jest za dobre, takie wyjątki mają wówczas przerąbane, te wszelkie uogólnienia i przekonania. Zresztą jak ktoś wyżej wspomniał to czy ktoś jest ładny, czy nie to pojęcie względne. Pokazałam raz (nawet moim zdaniem) koledze naprawdę ładną koleżankę, a on stwierdził , że nie jest w jego typie , szczena mi opadła ;)

Gość bubleboblie8790
Misimu masz rację każdy ma prawo kochać i być kochanym także TY VELLA podałaś bardzo życiowy i prawdziwy przykład. No więc każdy chce być kochany te ładne dziewczyny też gdyby wreszcie chłopaki odważyli się spróbować z nimi poznać itp to zobaczyliby że wcale nie są aroganckie czy zadufane w sobie i że to też wartościowe fajne babki z którymi można stworzyć fajny związek

"Poza tym jakie te chłopy muszą być zakompleksione że od razu widząc ładną dziewczynę myślą: Nie mam u niej szans itp" Oto ja.

Gość 45645645
Brzydka stara się zrekompensować swój mniejszy urok innymi rzeczami. Ładna zwykle to księżniczka co nic nie daje tylko ciągle chce i wymaga.

Gość bubleboblie8790
SAMOTNIKXI dlaczego masz kompleksy? To co Ty widzisz w lustrze niekoniecznie jest tym co dziewczyny widzą jak na Ciebie patrzą. Poza tym my dziewczyny tez nie lubimy facetów którzy myślą że są zajebiści najfajniejsi na świecie itp każdy z nas ma jakieś wady nikt nie jest ideałem a chłopak który ma jakieś tam kompleksy (oczywiście w granicach rozsądku) jest normalny fajny i można z nim na luzie pogadać niż z takim co uważa się za 8 CUD ŚWIATA

Heh widze ze znowu musze wam powiedziec prawde. W przeszlosci tylko 40% mezczyzn sie reprodukowalo a az 80% kobiet mialo dzieci. W dzisiejszych czasach majac dostep do antykoncepcji kobiety wala sie z byle kim, tych ktorzy nienaleza do tej grupy 40% atrakcyjnych - ich dzieci zostaja wyskrobane. Cywilizacja taka jaka istnieje jest zasilana przez beta providerow czyli poslusznych facetow ktorzy utrzymuja ten system. Rozne dobra trzeba wydobywac z ziemii przetwarzac. Dobra nie biora sie z powietrza. Wladze robia wszystko zeby dzieci wychowywaly sie w dobrych rodzinach zeby przyszli niewolnicy zbytnio sie nie buntowali. I teraz najwieksza prawda. Kobiety 90% mezczyzn traktuja jak powietrze. Podniecaja ich tylko samce alfa.

Gość Vella
każdy zasługuje, bezwzględnie :) tylko ja wiem jedno, że nigdy nie skrzywdziłabym chłopaka w ten sposób, że ani odrobinę by mnie nie pociągał , no ale bym go zwodziła , bo w końcu on się stara , a mi byłoby go żal... to oszukiwanie jego jak i siebie. Musi być to coś, nie jakieś wielkie halo , ale to coś co mnie do niego będzie przyciągać. W przeciwnym wypadku nie ma sensu oszukiwać takiej osoby, bo może znaleźć sobie w tym czasie kogoś , kogo naprawdę przyciągnie