Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely girl

dlaczego tak nas ciągnie do złych facetów??

Polecane posty

Gość lonely girl

zakochałam sie w facecie który pali 30 fajek dziennie, pije co weekend, podrywał laski nawet gdy był ze mną na spacerze i olał mnie po 3 tygodniach nie umiem o nim zapomnieć a wokół pełno naprawde fajnych chłopaków z uczelni, dobrych niezepsutych.a oni jakoś nie pociągają... dlaczego tak jest??? jak zapomnieć??

Gość ciiiiiii*
Ja też lubię niegrzecznych i sama takiego mam, ale bez przesady wiązać się z debilem, który wyrywa doopy będąc z Tobą na spacerze, zero szacunku... Odpuść.

Gość ASTAlaVIsta3466
To proste ciągnie nas do złych facetów bo oni dają nam emocje i wprowadzają trochę ciekawości i dreszczyku do naszego życia. Wiem że to głupie kurde ale to chyba już podświadomość tak działa dziwnie

Gość ciiiiiii*
Ale niegrzeczny chłopiec, a totalne dno i imbecyl to różnica 🖐️

Gość koniokradek
gorzej jak do głupiego ciagnie od złego się czegoś mozna nauczyć to wtedy zawsze cos na plusie masz :)

Bo macie (kobiety) to w naturze że ciągnie was do niewiadomego Pomimo tego co mówicie nie lubicie stabilizacji i pewnego faceta W waszym życiu coś musi się ciągle zmieniać,zaskakiwać was. Macie pewny grunt, zaplanowane wszystko na tip top to niestety ale dla was to nuda i niezbyt ciekawa perspektywa na życie .. potrzebujecie adrenaliny i kogoś kto raz będzie potulny a raz chamem potrzebujecie ciągłych zmian i różnorodności Stąd kolesie przy których czujecie sie niepewnie są tak pożądani Po prostu dostarczają wam to czego potrzebujecie :)

Gość lonely girl
no wlasnie niczego mnie nie nauczyl.nie dal mi kompletnie nic.tyle ze lubil ta sama muzyke co ja , ciagle mnie przytulal i dobrze sie bzykal. jak zapomniec o nim ;(??

Gość ciiiiiii*
Regres 🖐️ dokładnie :D

Gość ciiiiiii*
lonely girl - oooo, to jak :dobrze się bzyka", to zastanów się poważnie nad zakończeniem tej znajomości 🖐️ :D

Gość koniokradek
jak dobrze sie bzyka to wystarczy to rekompensuje wszystkie wady :D

Gość lonely girl
ale on juz to zakonczyl...

Gość ciiiiiii*
dokładnie, hahaha 🖐️

Gość A co znaczy Nas
My razem to było za Komuny.Pisz,że ciebie ciągnie.

Gość ciiiiiii*
Uuuuu, to w takim razie znudziłaś go. Szukaj nowych znajomości 🖐️

skoro to zakończył to może zedrzesz resztkę godności z siebie i uczepisz mu się nogi z błagalnym krzykiem ... "no wróć do mnie" :P

Gość lonely girl
wlasnie to mam ochote zrobic ;( tak starsznie chcialabym wymazac go z pamieci..

Gość Uroczy Szymuś
Byli ze sobą 3 tygodnie i ta już wie, że dobrze rucha :D Do trudnych chyba nie należy

Gość hgjhgj
zły facet może:zdradzić, pobić, pić notorycznie i na umór, traktować jak szmatę a najmniejszy ładny gest z ich strony jest uznany jak święto i cud zesłany przez Boga-macie emocje. Porządny facet nie zdradzi, nie będzie się upijał, nie będzie Cię źle traktowa itp. Jest przewidujący w pewien sposób czyli nie daje emocji - widziany jest jako nudny. Nawet najcudowniejszy gest z jego strony jest widziany jako coś oczywistego.

Gość ciiiiiii*
Eeee, no... 3 tygodnie to bardzo długo, ja po 3 dniach bzykałam się ze swoim :D i całkiem dumna z tego jestem.

Gość AStalavista2467
To jest właśnie taka głupia natura że potrzebujemy wrażeń przez to najfajniejsi faceci przechodzą nam koło nosa : ( Ale myślę że i w końcu te emocje się znudzą i człowiek zapragnie stabilizacji poza tym jak już się parę razy zawiedzie na takim złym to w końcu się zrozumie że nie tylko o emocje w życiu chodzi

Gość lonely girl
macie wszyscy racje... ale to straszne uczucie ze tyyle stracilam bo on mnie rzucil...jak sie go pozbyc ?

Gość f-luoryt
To są samcy alfa . Ponadto część kobiet ma skrzywienie maso, może nie w sensie fizycznym a psychologicznym. Lgną do takich facetów. Tacy je poniewierają ,szmacą a te są zachwycone i znajdą 100 argumentów na obronę związku z takim.

Te ktore przed 25 rokiem zycia nie wyszly za maz koncza z armia kotow i ksiazek. :D 25 lat to ostatni dzwonek dla kobiety.

Gość a ja nie mamm
i nigdy nie miałam kota, ty durniu który całe zycie spędzasz na kafe i jeszcze czujesz się od kogos lepszy a jesteś dnem i beznadzieją.

Gość a ja nie mamm
ad rem: złych facetów spuszczam z wodą klozetową, uprzednio wykastrowawszy (w przenośni) :p