Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvsdvasklcal;

odnosnie karmienia mm a piersia-wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość kvsdvasklcal;

Moj syn ma 6 tyg,od poczatku karmie go piersia,tylko wydaje mi sie dziwne ze on caly czas spi,obudzi sie pociagnie z cycca 10min i spi prawie 2-3godz,tak caly czas..jego aktywnosc to moze godzina na dobe wiec sprobowalam dac bebiko kilka razy,i po wypiciu ok 30-50ml jego aktywnosc sie zwieksza-wiecej sie rozglada,patrzy,kreci,troche poplacze. dawac mm czy kramic nadal cycem?

Gość Basia w 28 tygodniu
wiesz co pokarm matki jest bezcenny, nie odstawiaj dziecka... jeśli nie chce ci ciągnąc cyca to odciągnij pokarm do butelki... rób tak czesto wtedy i pokarmu bedzie więcej i lepszej jakości.. spróbuj tak.

jesli tylko masz pokarm to karm piersia. 6 tygodni to jeszcze malenstwo wiec nie ma zbyt duzo energii:) a mleko mam jest mu teraz najbardziej potrzebne zeby rosnac w sile:)

Gość kvsdvasklcal;
cyca dobrze ciagnie najada sie bo przez ten 6tyd przybral 1800 martwi mnie tylko ta jego aktywnosc,naje sie cyca i zasypia,i tak cala dobe po sprobowaniu mm troche sie ozywil

kochana , to nic tylko Ci zazdrościć:)Karm piersią dalej...:)Ja córę pierwszą karmiłam mm, synka do 7 miesiąca piersią....ale on niejadek i ssał 3 minuty....jak spi smacznie to znaczy że się najada...:)Ma zaledwie 6 tygodni:)Nie martw się potem Ci jeszcze da nieźle w kość tym że nie śpi:)

kochana , to nic tylko Ci zazdrościć:)Karm piersią dalej...:)Ja córę pierwszą karmiłam mm, synka do 7 miesiąca piersią....ale on niejadek i ssał 3 minuty....jak spi smacznie to znaczy że się najada...:)Ma zaledwie 6 tygodni:)Nie martw się potem Ci jeszcze da nieźle w kość tym że nie śpi:)

Gość gość
eIAMcIxgQNLxvRMHoa0FhUy1