Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GirlHenna

Nie umiem wybrać odpowiedniej kartki ślubnej ZAMIAST kwiatów

Polecane posty

Gość GirlHenna

Nie wiem co Młoda miała na myśli mówiąc, że nie chcą kwiatów a zamiast wolą unikalną kartkę ślubną hand made niby dużo tego, nawet na głupim Allegro, wszystkie hand made, ale jak mam ocenić co jest unikalne a co nie? Może zerkniecie na Allegro, która mogłaby być, albo podzielicie się jakąś stronką. Na razie wybierałam z tych: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&str ing=kartka+%C5%9Blubna

Gość GirlHenna
pomocy plissss zerknijcie w link która mogłaby się nadawać

Gość GirlHenna
Widziałam ją, ale chyba sprzedawca ma urlop :o

Gość GirlHenna
Ale urlop do jutra :) A któraś jeszcze bo potrzebuję dwie?

Gość jpgandjks
Tym "młodym" to się już w głowach przewraca. Niech jeszcze zaczną mówić gością w jakich kolorach kreacji mają przyjść., żeby im do balonów pasowało.

Gość naprawde nie rozumiem
''Niech jeszcze zaczną mówić gością w jakich '' nie ma takiego slowa gością !! jest gościOM!!

Gość naprawde nie rozumiem
Moze Mlodej chodzilo o to, zebys sama taka kartke zrobila!!

Gość jpgandjks
Fakt, zrobiłam błąd.

Gość truskawkowa23564785967o0
mnie tez sie zdaje, ze mlodej chodzilo, zeby samemu zrobic kartke :)

Gość lalita45-90__
A mi się wydaje że chodziło o kartkę po prostu ręcznie robioną. Nawet w tym linku autorki widzę ich kilka np. na drugiej stronie jest taka kolorowa z szydełkowanymi kwiatkami, zdecydowanie nie masowa produkcja i wiadomo że dwudziestu gości nie przyniesie takiej samej.

Gość lalita45-90__
allegro padło :o a chciałam wkleić link :(

Gość b3dzie pamiatka
msz ta kartke sama zrobic!

Gość sylwiaaaa126
Powiedzialabym raczej ze chodzilo, aby kupic jakas niebanalna kartke. Oni sobie zostawia je na pamiatke, wiec fajnie byloby gdyby to nie byly masowe, zwykle kartki z hipermarketu. Zamow jakas handmade na allegro, wpisz fajne zyczenia, dodaj cos od siebie i bedzie dobrze:) Nie ma sie czym przejmowac, a kartke wybierz taka, ktora Tobie sie najbardziej spodoba.

Samemu nie jest wcale prosto zrobić na prawdę ładną kartkę :) tzn łatwo wymyślić ale trudniej wykonać żeby wyglądała profesjonalnie. Już samo składanie jest skomplikowane bo papiery ozdobne takie grube nie dają się składać tak jak zwykła kartka tzn złożyć brzegami i zagiąć, trzeba wymierzyć i zaznaczyć czymś ostrym miejsce zagięcia...a na końcu okazuje sie że mimo dokładności po zlożeniu i tak jest krzywo bo kartka widocznie od początku nie była ucięta idealnie pod kątem prostym :o...reszta, czyli dekoracja jest moim zdaniem prosta ;) wiem bo niedawno robiłam kartki na wesele kuzynki i jestem jakby w temacie :D więcej nie dam sie wrobić jakby co :p

Gość pimpkin
Widziałem w kwieciarni kartki ozdobione sznurkiem i kłosami, bardzo stylowe, może czegoś w tym stylu poszukaj.

Tylko że takie z kłosami są nietrwałe :o były już kiedyś modne i dostałam takie na komunię a po kilku miesiącach wszystko zaczęło się kruszyć i były do wyrzucenia. Myślę że w tym przypadku taka kartka ma być pamiątką na dłużej, stąd takie życzenie pary młodej :)