Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdrtyryt

Ta cała kate Middleton to jakieś zwykłe szmacisko

Polecane posty

Gość fdrtyryt

Ja jestem zwykłą śmiertelniczką, nie żadną księżniczką, a bym z gołą dupką i z gołymi cycami nie chodziła po plaży ani w żadnym innym miejscu publicznym... rozebrać to się mogę w sypialni, w łazience, ale na Boga nie na plaży... nie rozumiem tego. To zwykła szmata jest

Gość Józio
Macie foty?

Gość kajahsgsdhdjsks
Ona była w swojej posiadłości. Polecam doczytać a potem ,,błyszczeć"...

Gość KOKSUSEKPIK
pewnie nudystka

Gość fdrtyryt
posiadlosci? co z tego. ja nawet po swojej "posiadlosci" nie chodzilabym z golymi cycami, rozbieram sie tylko w lazience, sypialni, ale zeby tak "publicznie" wiedząc, ze czają sie paprazzi...

Gość kajahsgsdhdjsks
Bo ty jesteś z plebsu :D a ona jest księżną :)

A skąd miała wiedzie że tam będą? Nie jest starą ciocią po 50tce, żeby musiała siedzie w domu, a to, że jest księżną nie znaczy że na urlopie nie może byc zwykła kobietą...

Gość KOKSUSEKPIK
fdrtyryt masz racje ale co się spodziewasz od dziewczyny z ludu przecież jest księżniczka tylko dlatego bo się z księciem chajtnęła a tak pochodzi z plebsu

Gość testoo
aaa bbb sss qwe aa aqwe

Gość zabka1990
ona jest człowiekiem jak każdy z nas... może lubi tak. Robicie z igły widły. Ale dobrze bo ona sobie razi z takimi jak Wy!

Gość naturalna i szczera
no coz, ja sie opalalam topless wiele razy na plazy w egzotycznym kraju albo na zaglach, ale ja nie jestem 'ksiezniczka' i nie czaja sie na mnie paparazzi:D (przynajmniej nie zauwazylam) tez uwazam, ze to idiotka - ale wydaje mi sie tez, ze ta cala afera miala na celu odwrocenie uwagi od seksualnych i narkotykowych ekscesow Harry'ego, i jego nagich zdjec ktore wyplynely tuz przed tymi Kate... tak jakby chcieli jego wybielic i wyciszyc sprawe kosztem Kate, ktora co jak co, ale nie nalezy do rodziny, tylko jest obca kto wie, moze to nawet ktos z bliskiego otoczenia i rodziny wypuscil te foty. tak naprawde nie wiemy o ich chorych ukladach i powiazaniach, to cala mafia jest:)

Gość fdrtyryt
tez mysle, ze to jakis plebs. ja sobie nie wyobrazam chodzic topless jakby nigdy nic, a nie jestem zadną księzniczką. a taka szmata wielka ksiezniczka z cycami na wierzchu, goly tylek wypina i wielka ksiezna, smiech na sali. a potem sie dziwią, ze ktos zdjecia zrobil, no szok!!! zawsze ktos moze zrobic zdjecia jak sie nie ejst we wlasnym domu

Gość joelne
to jak miała sobie cycki opalic. Nie każda lubi mieć dwa białe sterczące albinoski w kontrascię do reszty ciała

Gość fdrtyryt
ja tam nawet na bezludnej wyspie bym sie topless nie opalala mimo ze nic mi nie brakuje ale po prostu nie lubie takiego publicznego wywalania cycow. kobieta z klasą zawsze sie zakryje, a taka szmata jak kate... jak widac

Gość klęcęo
opalanie się topless jest naturalną rzeczą w cywilizowanym świecie i nic w tym dziwnego - a jeżeli mówimy o szmatach to o intelektualnych szmatach nie rozumiejących sprawy i wyżywycjących inne osoby :)

Gość wzlot
gdy na plaży leżą zupełnie gołe kobiece zadki to żaden paparazzi nie jest zainteresowany robieniem fotek ale gdy tzytzki pokazała księżna to jest okazja aby pokazać i ośmieszyć

Gość fdrtyryt
"sorry ale normalna kobieta nie paraduje z gołymi cyckami, no chyba ze w zaciszu domowym albo u lekarza" zgadzam sie w 100%

Gość wzlot
fdrtyryt wiesz, wolałbym Ciebie nie oglądać z opalonymi plecami i białym zadkiem, śmiech na sali , gdy kobieta wygląda jak zebra więc przemyśl, może na plażę pójdziesz w futrze latem ?

Gość klęcęo
pewno autorka ma z tylu plecy, z przodu plecy i wylewa swoje żale. Może w dodatku jest jeszcze dziewica heh

Gość vbnvcbnvcfghgfhg
autorko... po pierwsze w cywilizowanych krajach opalanie się toples jest na porządku dziennym juz od bardzo dawna, u nas dopiero to raczkuje i bedzie chyba przez najblizsze 50 lat biorąc pod uwage rozwój Polski... sama jestem za opalaniem się toples bo juz robienie z cycków jakies wielkie tabu i cos nadzwyczajnego jest anomalią... ale ja osobiscie bym się krępowala i na dłuzszą mete nie sciągnełabym stanika nawet na plazy dla nudystów... a po drugie nieco się z tobą zgodzę bo pani Middleton skoro nie chciała aby jej cycki znalazły sie w gazetach to mogła z nimi na wierzchu nie paradowac... chyba ze zapomniała iż jest zoną księcia i nikt się tym nie zainteresuje...

Gość fdfgdfgfd
chyba w krajach zbydleconych a nie cywilizowanych chodzenie z golymi cycami jest na porzadku dziennym :O