Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulah

doradźcie proszę który wózek espiro czy tako

Polecane posty

Proszę was o opinię wcześniej byłam zdecydowana na espiro gtx ale dziś natrafiłam na Tako Captiva i mnie urzekł. Ale nie mam żadnego doświadczenia więc proszę o radę. Dziękuję za każdą opinię. Dorzucam linki z wózkami http://allegro.pl/tako-captiva-3w1-parasol-torba-przewijak-wys-0zl-i2629223110.html http://allegro.pl/3w1-wozki-gtx-espiro-2012-wozek-12-elementow-wys-0-i2623301783.html

Gość do autorki........,
niestety, obydwa straszne

Gość a ja..........................
ja mam tako captivę i jestem bardzo zadowolona faktycznie jest ciężki, ale ja nie muszę go nosić, więc to dla mnie nie jest wadą

Gość ojtam ojtam
ja mam tako jumpera x i baaardzo sobie chwalę - obejrzałam te dwa co dałaś linki i gondola gondolą ale ten gtx ma straszną spacerówkę - zwróć uwage jak dziecko siedzi - w tako siedzi głeboko i ma super ramę a w gtx już nie - ja w tako dziecka ani raz nie musiałam przypinac pasami dzięki temu bardzo lubi jeździec w wózku - ma swobodę i jest bezpieczne - ja brałabym tako

Osobiście widziałam jak z wózka tako ze spacerówki wyleciała roczna dziewczynka bo właśnie nie była zapięta pasami.

Gość polecam tako jumper
polecam tako jumper, super sie sprawdzil, a pozniej mojej szwagierce po moim dziecku

Gość fuuuuntastic
jumper x zdecydowanie lepszy niz ten captiva,a o espiro nawet nie wspomne bo to złom

Gość tez szukam
a espiro enzo evo oglądałaś?? bo ma super opinie model 2012

w enzo evo nie podoba mi się brak skrętnych kół i to że spacerówki nie można obracać i gtx ma lepsze opinie

Mam gtx i jestem bardzo zadowolona:) polecam,córka jezdzi juz w spacerowce:)

normalnie jestem w kropce co do wózka na razie wygrywa gtx. Tako mi się podobają ale rzeczywiście waga to jakaś porażka ponad 20kg! a o enzo evo czytałam też że spacerówka mało wytrzymała bo się pruje.

Gość też szukam wózka
http://www.espiro.pl/pr,wozki-glebokie,enzo-evo,112 ale espiro enzo evo ma skrętnie kółka. Dla mnie to bez różnicy czy spacerówka jest w jednym kierunku czy dwóch. Dziecko i tak woli być przodem do świata a nie tylko mamę oglądać;)

wózek fajnie sie prowadzi,jest skretny. Nad jakim kolorem myslisz? Ja mam 04 zielony

Gość niedlapsakielbasa
Kolezanka ma Espiro Evo i powiedziala ze jakby miala drugi raz wybierac wozek to tylko ten...Espiro to nie zlomy...jak czytam jakies chore opinie to naprawde zastanawiam sie ile jadu maja w sobie tacy ludzie...albo opinia ze oba ohydne..kurcze nie wszystko sie musi komus pomobac ale zeby od razu krytykowacz grubej rury...wezcie sobie ludzie wrzuccie na luz... Tako tez jest dlugo na rynku..ale jakbym ja miala wybierac wybralabym Espiro...

ja się zastanawiam nad turkusem bo to chłopczyk:) a jak ci się sprawuje spacerówka bo słyszałam że niby jest płytka i dziecko siędzi w niej sztywnie? a propo enzo to mnie zdziwiłaś bo w sklepie mi powiedzieli że nie ma skrętnych kół :/ ale tak jak pisałam czytałam że spacerówka nie jest dobrej jakości.

dlatego pytam użytkowników bo przeczytać można wszystko. Od początku byłam zdecydowana na espiro enzo lub gtx. O tako czytałam wczoraj ale nie zauważyłam wagi. Więc wybiorę enzo lub gtx z naciskiem na ten drugi:)

Gość też szukam wózka
madziulah na stronie producenta jest wyraźnie napisane że koła są skrętne, spójrz na link który został wklejony. Ja też rozważałam gtx albo enzo ale mi bardziej wizualnie podoba się enzo evo. czytałam o tych spacerówkach ale zdania są podzielone, podobno model 2012 jest ulepszony więc trzeba wierzyć że dobrze się trafi:) zreszta nie ma wózka idealnego, zawsze znajdzie się jakieś wady itp. Nie zdecyduje się tylko na ten ich fotelik do auta bo nawet nie ma go w niezaleznych testach adac. A dla mnie to sprawa priorytetowa- bezpieczeństwo. Polecam stronkę foteliki. info Będę miała dziewzynkę i zastanaiam się nad kolorem, ale chcę, żeby był uniwersalny z enzo evo rozważam 04 lub 07, gtx to 07 lub 05

Gość już nie wiele czasu zostało...
Ja polecam tako warior . Jest super, można go prowadzić jedna reką, leciutko się prowadzi, idealny na wyboiste drogi.

Gość pstryczka00
a polecam tako princess 2011, stelaż aluminiowy i na pompowanych kołach. całość waży max 13 kg: http://detto.com.ua/koljaski-2-v-1/1271-detskaja-universalnaja-koljaska-2-v-1-tako-princessa-princess-milli-way.html http://www.krolestwodziecka.com/tako-princess-2011-lunares-08-p-1497.html mój synek lubi w nim jeździć, amortyzacja jest bdb - 2-stopniowa. pomimo że mam jasny wózek (kolor z pierwszego linku) to plamy jak przetrę gąbką to elegancko schodzą i nie ma zacieków. z tego co wiem, to coś w tym modelu wózków unowocześniali i teraz w tym roku wózek ten nazywa się NIX. polecam :)