Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Spektakularne akty zemsty na mężczyznach

Polecane posty

Gość erba mala
Kobiety mszczą się w mało wyrafinowany sposób. Rozpowiadają plotki. utrudniają byłym mężom kontakt z dziećmi, buntują dzieci przeciwko ojcu, wmawiają im, że ojciec ich nie chciał i nie kocha. Pewna rozwiedziona pani mawia, że jej syn " ma krzywy zgryz po tym swoim tatusiu, debilu" i nie powstrzymuje jej to, że dzieciak stoi obok i słucha.

Gość irewdiii
no jak?

Gość irewdiii
dziękuję Ci ślicznie

Gość Żaden facet nie zniesie
(normalny oczywiście, bo są transy) gdy będzie musiał wyjść na ulicę w damskich ciuchach (szczególnie w spódnicy), albo z pełnym makijażem na buzi, albo pójść do pracy z pomalowanymi paznokciami (jeszcze lepsze są profesjonalnie zrobione tipsy). Oczywiście najłatwiej zrobić mu taką przyjemność, jeśli pije na trupa, ale w innych sytuacjach też się da. Są różne wersje i stopnie upokorzenia w ten sposób: od stwierdzenia (za pijaństwo) , w poniedziałek rano, że w domu NIE MA zmywacza i sobie musi go kupić w drodze do pracy (drogerie otwierają nieco później), do przebudzenia (za zdradę) w pustym mieszkaniu, w którym do ubrania ma tylko damską bluzeczkę i spódniczkę (w jego rozmiarze) i ewentualnie bieliznę (też damską). W tym drugim przypadku nie może miećdostępu do telefonu, by nie wezwał na pomoc jakiegoś kumpla albo doopy.

Kiedys widziałam w necie zdjęcia mężczyzny, któremu małzonka w ramach kary za zdrade kazała cały dzien stać przy ruchliwym skrzyzowaniu z tablica na piersiach, w której było napisane, że delikwent jest zdrajca, świnią i wlasnie odbywa kare. Zastanawiam sie, czy zonka sama sobie nie zrobiła kuku, bo całe miasto dowiedziało sie, jakie ona ma piekne poroże :D

Gość Doświadczony przez życie
Beznadzieja, taka zesta wyjdzie mu tylko na rękę, bo bedzie miał nowy samochód na koszt zdradzonej kobiety.

Gość gość
upuupp

Gość FBI,Mosad,
Już jedziemy:D

Gość no#1 publiczne upokorzenie!
Najlepsza zemsta na niewiernej swini o jakiej slyszalam... Opowiesc z pierwszej lini (zaczytane x lat temu na jakims forom dla zwieszonych) ;) Ale widac ze chlopca zabolalo... Cyt: "Zaczne od horroru w mega skrucie mam 20 lat prawie 2 metry wzrostu zaczelo sie jak zdradzilem moja teraz juz byla dziewczyna (zdrada tez byla dziwna bo dziewczyna skonczyla, zanim naprawde zaczela ;/) K***a szczerze to nawet sie nie oplacalo ;( tymbardziej kiedy przyszlo mi zaplacic za skok w bok... iza (moja ex) jakims sopsobem dowiedziala sie ze ja puscilem kantem to nic nie dala po sobie poznac... Tylko najnormalniej w swiecie padla propozycja wiec poszlismy z jej kolezankami do aqua parku i jak mi oznajmila ze wie i ze mna zrywa to juz wtedy trzymala w dloni ukradzione mi sekunde wczesniej majtki na dzikiej rzece i powiedziala ze skoro tak mnie ciagnie do sciagania gaci dla innych, mam teraz okazje i mam sie pochwalic jaki ze mnie kogucik ... Mam wyjsc z wody i dac sie ocenic jej kolezankom ;( Jak nie, to pujdzie z nimi do szatni (moimi majtkami oczywiscie) Wiec wyszedlem z tej wody ;/ i sie calutki pokazalem ;p czego bardzo zaluje, bo przezylem najwieksze upokorzenie zycia oczywiscie one (darly mordy na cala hale) i strasznie mnie wysmialy ze CO TO JEST?, TAKIEGO MINI FIUTA JESZCZE NIE WIDZIALAM etc... (na moje nieszczescie) ta szmata z usmiechem na ryju dodala TERAZ WSZYSCY ZOBACZA TWOJ MALUTKI SEKRECIK ;( ZE MUSI GO WSZYSTKIM POKAZAC!!! I ZE UDAWALA. ZE MNIE WCALE NIECZULA... niedosc ze mnie upokorzyly!!! to jeszcze zrobily zdjecia!!! oczywiscie nie oddaly mi majtek i przez cale aqua uciekalem nagolasa a ludzie okrutnie szydzili ;( wiem ze woda pomniejsza ale i bez wody to chyba mam troszke... eh... Zabila mnie tym ;/ glupia c**a" BUHAHA ;D znajdzie ktos lepszy sposob?! ;>

Gość gość
A jak zemścić się na facecie, z którym nie mam do czynienia już jakieś 7 lat? Wiem, kupa czasu i od dawna knuję zemstę. Rana nadal się nie zagoila. Jednak do tej pory nic nie zrealizowałam.Jak przychodziło co do czego, to tchórzyłam. :-( Nadal poszukuję czegś .Dodam, że skur...syn miał (i ciągle ma tę samą żonę), znam jego numer telefonu, adres zamieszkania i wiem, że nadal zdradza żonę .

To problem jego żony, że ją zdradza, a nie Twój. Nic Ci do tego. Siedem lat już spędziłaś na rozmyślaniu nad tym, jak by się zemścić? Za? Za to, że romans się urwał? Widocznie głupia c**a z Ciebie, że pozwalasz na to, by sen z powiek spędzał Ci jakiś tam dawny gach. ;)