Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marry :ppp

Jakie SPA w okolicach Warszawy polecacie? Basen + SPA i fajny hotel, jakie ceny?

Polecane posty

Gość OSTRZEŻENIE
uwaga !!! laski właśnie się dowiedziałam że nawet zwykłe tabletki antykoncepcyjne mają także działanie poronne o czym się z przyczyn marketingowych nie mówi, nie wierzycie to wpiszcie to w wyszukiwarke

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !

Gość gość
do WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ s************** a j w po ds kokach k******** n i e my ta

Gość gość
Mogę polecić Z-Hotel**** Business&Spa w Otwocku. Klimatyczny hotel, nowoczesne spa, basen, restauracja. I to wszystko w doskonałych warunkach i przystępnej cenie.

Gość gość
a musza to być okolice Warszawy? Ja znam świetne spa w Darłowie - idealne na weekend. Tutaj macie namiary www.hotel-lidia.pl ,gdybyście zdecydowali się jednak na dalszą podróż.

Gość trosters
Trzymajcie namiary - http://www.hphotel.pl/ Świetny, sprawdzony hotel, w bardzo dobrym standardzie. Kwestia taka, jakie macie oczekiwania, jaki budżet, ale generalnie sam hotel jest rzeczywiście wyjątkowy.

Gość Meg2222
Osobiście polecam Spa w Trojanowie TALARIA RESORT! Jest to niecałe 100km od Warszawy :) Spa mieści się w pięknym Pałacu, urokliwe miejsce można pospacerować wieczorm, z rana napić sie kawy na tarasie i kuchnia... niebo w gębie! Ryby pyszne! Dla łasuchów takich jak ja ciasta.. pyyycha :) Strefa z basenem bardzo klimatyczna :) Masaż na gorącym piasku rewelacja !!!!! Zabiegi na twarz zbawienne dla mojej cery. Panie ze spa na prawde dokladnie dobierają zabieg pod potrzeby. Jestem zadowolona. Wybieram się znowu w sierpniu :) tym razem na dłużej bo 3 dni to dla mnie bylo za mało zdecydowanie ;))) P.S Co dodatkowo bylo milym zaskoczeniem- moglam przyjechac z psiakiem ;)

Gość Marrien
Jeśli spa w Warszawie, to tylko Samui Spa w Novotelu! Hotel jest przyjazny rodzinie, więc kiedy jestem w Warszawie, moje dzieciaki idą się wyszaleć - np w basenie, a ja schodzę do spa... Pracują tam naprawdę fantastyczne masażystki, niektóre z nich pochodzą wprost z Indonezji! Nie da się z niczym porównać masażu wykonywanego przez kogoś takiego... Do tego mają świetne pakiety day spa, które potrafią zamienić każdy wypoczynek w magiczne chwile...

Gość gość
Ostatni raz w miejscu, gdzie dali mi faktycznie zabieg wspomagający cerę byłam rok temu - w Beauty Center w Józefowie koło Warszawy. Moja cera jest mega się poprawiła, ale też używałam później porządnych naturalnych kosmetyków. Zmiana zdecydowana.

Gość gość
Kwestia taka, jak podchodzicie do tematu. Na pewno zdecydowanie polecam ten kierunek - http://www.hphotel.pl/ To miejsce na Bielanach, pojawiało się na forum i też stąd je mamy. Super kuchnia, lokalizacja blisko starego miasta i innych ważnych miejsc. Ogólnie atrakcja zdecydowanie godna polecenia - dbają o każdy detal, a przynajmniej tak to wygląda z naszej perspektywy.

Gość gość
Może nie w okolicach stolicy, bo w Supraślu ale polecam hotel www.hotelsuprasl.com ma spa i basen tak jak chciałaś, dodatkowo pyszna kuchnia ;)

Gość Dagmara12
Ja byłam w ostatni weekend w SPA pod WArszawą - Hotel Afrodyta **** Business & SPA www.afrodytaspa.pl - obiekt czysty jak rzadko, który hotel a wiem co piszę bo często jeżdżę na szkolenia pod Warszawą i to nie jest norma. Druga rzecz, która zrobiła na mnie wrażenie to ogród i otoczenie, tu też widać, że komuś zależy aby zieleń cieszyła Gości bo wszystko ładnie przycięte i wygrabione, automatyczne podlewanie i fontanna Afrodyty w ogrodzie to duża frajda dla dzieci. Dla nas ważne było również to, że w weekendy w hotelu nie ma wesel, co jest częstą praktyką pod Warszawą. Odpoczęliśmy i teraz szukam innego miejsca na weekend w spa okolice Warszawy. Hotel Afrodyta **** Business & SPA zasługuje na rekomendację i polecam Wam szukając kolejnego obiektu na fajny weekend pod Warszawą.

Gość olatelda29
Jeśli Spa w Warszawie to Novotel i Samui Spa. Masaże świetne, masaż balijski pierwsza klasa! Kosmetolog bardzo kompetentna, zawsze doradzi i pomoże w wyborze zabiegu plus można miło pogadać. Super klimat, bardzo nastrojowo.

Gość gość
To zależy na jakich zabiegach Ci zależy, fajne spa jest w w Józefowie pod Otwockiem. Nazywa się Anlaya Day SPA, ja tam jeździłam na takie zabiegi na twarz, żeby ją ujędrnić, poprawić owal i pozbyć się drugiego podbródka. Nazywa się to Accent prime, efekty super :) atmosfera w spa też, można się na prawdę zrelaksować i odstresować

Gość AgataKumińska
Ja przeszukałam sporo miejsc zanim pojechałam do Afrodyta SPA w Radziejowicach. Polecam bo ceny rozsądne, rewelacyjne zabiegi i co dla mnie najważniejsze to czystość. Dawno nie byłam w tak czystym i zadbanym hotelu. Dziewczyny jedźcie bo warto zaznać takiego relaksu. Polecam szczególnie nocleg w pokojach tematycznych - ja miałam chabrowy.

Gość gość
Polecam Bristol: http://bristolbusko.pl/ nie jest super blisko ale na pewno warto, my z Warszawy tam właśnie jeździmy :) szybko się jedzie - dobra droga jest.

Gość Laura Kaleta
Pałac Brzezina. Co prawda nie jest nigdzie w okolicach Warszawy, ale warto się poświęcić i pojechać :) Ja też pochodzę z Warszawy.. ale po pierwszej wizycie spodobało mi się tak bardzo, że teraz co roku szukam sobie odpowiedniej okazji i jadę ! Polecam

Gość gośćkoosia
Super miejsce to pałac alexandrinum 13km od Warszawy . Jechałam 30 minut . Przepiękny pałac i spa . Stadnina koni . Zabiegi pana Adriana masaże z aromaterapia , pękną muzyka , świecami to bajka . A potem leżaczki w parku . Super

Gość Kasia

Na Kabatach na Pelikanów jest piękne miejsce - spa La Guel. Byłam tam ze dwa razy. Maja naprawdę duży wybór zabiegów. Wnętrze jest eleganckie, ale panuje tam miła atmosfera. Mozna odpocząć.

Gość Mateusz

Jeżeli ktoś z was szuka dobrego hostelu w Warszawie to polecam Planet Hostel na renomowanej ulicy Marszałkowskiej w samym centrum Warszawy.  Ja bywam u nich jak moja firma prowadzi szkolenia w Warszawie i zawsze jestem zadowolony z mojej miejscówki. 

Gość monnkas

Proponuję zerknąć na Uzdrowisko Konstancin - uzdrowisko-konstancin.pl. Świetne miejsce niedaleko Warszawy, gdzie stanowczo warto się wybrać aby zaczerpnąć odrobiny relaksu. Mnóstwo różnych zabiegów do dyspozycji gości, konkurencyjne ceny i co ważne - świetna lokalizacja. Idealne miejsce by pojechać i odpocząć.

Z czystym sercem mogę polecić Pałac Alexandrinum, świetne miejsce na wypoczynek, cisza, spokój i otoczenie natury. Mają rewelacyjne SPA, masaże ajurwedyjskie to złoto, za każdym razem wracam z tego miejsca jak nowo narodzona. Poza tym maga fajny klimacik i blisko Warszawy.