Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catsloveme

basen

Polecane posty

witam! jakich efektow i po jakim czasie moge spodziewac sie po chodzeniu na basen 2 razy w tygodniu? czy jest ono O WIELE BARDZIEJ skuteczne od raz na tydz.?

Każde ćwiczenia wykonywane częściej dają lepsze efekty. Do tego pływanie jest jedną z czynności przy której tracimy najwięcej kalorii. Ciężko powiedzieć po jakim czasie będą widoczne efekty bez dowiedzenia się czegokolwiek o tobie, ale miesiąc to minimum

Gość martulkaaaa_________
chodząc na basen raz w tygodniu nie będziesz miała żadnych "zauważalnych" efektów, poza tym, że będziesz się lepiej czuła :D dwa razy w tygodniu ma większy sens, jeżeli oczekujesz efektów, ale nie liczna umięśnione i szczupłe ciało tylko po tym, takie pływanie wpłynie raczej na ogólną kondycję i samopoczucie, a nie na sylwetkę żeby była zauważalna różnica w wyglądzie musiałabyś pływać kilka razy w tygodniu, do tego odpowiednia dieta

raczej nie dam rady chodzic na basen wiecej niz 2 razy w tyg. ze wzgledu na inne zajecia. poradzicie mi inne aktywnosci, ktore mozna wykonywac w domu (i okolicach)? dodam, ze zalezy mi przede wszystkim na spaleniu tkanki tluszczowej z brzucha i ud. waze 61 kg przy wzroscie 161, a to gorna norma... restrykcyjna dieta nie wchodzi w gre

ja właśnie zamierzam zacząć chodzić na basen raz w tygodniu przez całą zimę. Jestem szczupła ale chcę poprawić kondycję i trochę się rozruszać bo wiem że to pomoże mi w zachowaniu zdrowia całą zimę. Polecam ci żebyś zaczęła ćwiczyć w domu około 30 min dziennie. Rozruszasz się. Po miesiącu może zapisz się na aerobik jakiś?

Gość Aldoneczkaaaaaa
cyt. 20:43 catsloveme witam! jakich efektow i po jakim czasie moge spodziewac sie po chodzeniu na basen 2 razy w tygodniu? czy jest ono O WIELE BARDZIEJ skuteczne od raz na tydz.? HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Moja droga, 1. czy 2 razy/tydzień, to tyle co pograpanie się za uchem. Żeby był korzystny efekt dla zdrowia musi być minim. 3 X30 x130 przy tętnie mnim. 130. A dla schudnięcia muszą współgrać jeszcze inne czynniki, ale o tym dowiesz się na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Powodzenia🖐️

3 X30 x130? Moglabys sprecyzowac o co chodzi, zamiast wysylac stronki? To moge zrobic sama :))) Ponadto nie zgodze sie z toba, bo po tym weekendzie juz czuje sie lepiej, dlatego wiem, ze 'jakis' efektow moge sie spodziewac. Wczesniej nie cwiczylam wcale, a na basenie sie nie obijam..

ja bym chodziła co 2 dzień i intensywnie pływała, plus jakaś zmiana w odżywianiu, no i jesienią i zimą trzeba uważać, żeby się nie przeziębić, polecam też stosowanie provag żelu do smarowania okolic intymnych, żeby nie złapać jakiejś infekcji, pierwsze efekty po miesiącu powinny być