Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiiki

Meizitang

Polecane posty

Witam, Na wstępie proszę o nie krytykowanie tego tematu. Proszę o wypowiedzi osób, które miały już styczność z tym preparatem. Po prostu odświeżam temat, gdyż widze na forach stare wypowiedzi. Zamówiłam te tabletki mianowicie "Natural soft żel", i niestety chyba mam podróbkę, choć nie do końca, gdyż blister wygląda bardzo ładnie i ma wypalony napis MZT na pigułce. Jednakże tabletki te są bardzo miękkie i matowe, a substancja zawarta w nich niejednorodna. Jak wyglądają Wasze tabletki, czy jeżeli podobnie, to czy były efekty. Na YouTube są filmiki, które pokazują różnice pomiędzy oryginałem a podróbką. Czy braliście podobne tabletki i czy były jakiekolwiek rezultaty. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę, także będę mogła Wam przekazywać sukcesywnie wyniki.

Gość bvbbb
tabletki sa w takim srebrnym złotku z chinskimi napisami.Schudniesz po tym szybko,ale równie szybko przytyjesz.Ja brałam je przez trzy miesiace-potem grozil mi pszeszczep watroby.Do dzis sie lecze.....Ps.nie przekraczalam zalecanej dawki, bralam nawet mniej, bo jedna tabletke na 2 dni.

Gość malgosiasamosiasrosia
miałam podobnie jak poprzedniczka.....nie polecam...

Po pierwszym dniu stosowania, nie mam typowych objawów stosowania tych tabletek. Nie ma suchości w ustach, jedynie lekko zauważalne mrowienia. Głowa mnie nie boli. Jedynie nie czuje głodu i ogólnie dużo lepiej się czuję niż przy normalnej diecie. Zazwyczaj przy odchudzaniu głowa mnie bolała i byłam cały dzień nieprzytomna, leżąca. Także puki co jest mile zaskoczona, choć bardzo sceptycznie podchodziłam do tego specyfiku. Ale nie będę jego za bardzo chwalić bo to dopiero 1 dzień. Ja nie chcę stosować tego leku za długo, mam do zrzucenia z 5kg, także nie będę się katować, jak będę blisko upragnionej wagi będę stopniowo odkładać ten lek, tak abym mogła więcej jeść.

Gość ghhhh
ja tez nie odczuwalam nic niepokojacego; mogłam spac, nie suszyło mnie.... uwazaj dziewczyno

Po 2 dniu też nie chciało mi się jeść, ale już nie byłam tak pobudzona (trochę spałam, ale to może być też pogoda). Puki co, czyli po 2 dniach brania Meizi spadło mi 1,1 kg. Nie sadze aby to była woda, gdyż przed braniem tabletek byłam już na diecie.

Gość oralndo dalekomorski
a tam, uważaj! żryj całymi garściami, nie przejmuj się bo one nie schudły i już ci zazdroszczą a ty schudniesz i być może będziesz miała wątrobę jak nową :) jeśli zdążą :p

Gość lm;lm
ten specyfik uszczesliwi cie na chwile. a potem bedzie juz tylko gorzej. Meizitang jest na bazie amfy, stad objawy takie jak suchosc w ustach, pobudzenie, brak apetytu. Wykanczasz swoj organizm i on predzej czy pozniej odreaguje.

Gość orlando dalekomorski
nie słuchaj! raz się żyje! co sobie będziesz amfy żałowała i to w jakichś mikro dawkach? łykaj ile wlezie, ważne żebyś była spontaniczna i brała z życia jak najwięcej, całymi garściami, amfę i co ci tam podejdzie :D

Gość małgorzata1985...
Jest juz forum o MEIZITANGU. Ale jesli chodzi o uczciwego sprzedawce to ja kupiłam od Pewnej osoby i moge polecic innym. Po 2 opakowaniach czerwonego Meizi schudłam 19kg na szczescie sa jeszcze jakies dzialajace specyfiki:) kupiłam tu 690157516

Gość Sardynkaa
Polecam namiar calories@vp.pl tam rownież są oryginalne i działające preparaty bo brałam Lide i dla mnie była lepsza od Meizitangu,schudłam 8,300kg w ponad miesiąc :)

Gość gość
Ja zażywam adipex

Gość gość
Ja zażywam adipex , meizi na mnie nie dzialal