Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostro wkurzona ciężarówka

Co za bezczelny babsztyl,żeby się wyciskać bez kolejki!!!

Polecane posty

Byłam dziś rano na badaniach krwi i wyobraźcie sobie,że mimo iż jestem w 35tc,to normalnie stanęłam w kolejce,a w pewnym momencie kiedy już miałam wchodzić przylazła biurwa z urzędu miasta i wlazła rzucając tylko,że ona jako pracownik UM jest poza kolejnością. A co mnie już całkiem zagotowało jak ona wychodziła pojawiła się jakaś emerytka-która również o nic nie pytając,po prostu jak tamta wyszła to się wepchała! No wiecie co???? A wszędzie plakaty z akcji M jak mama :O

Gość haha cha
pierwsze slysze zeby um mial pierszenstwo!

Gość 12345abcde
Twoja wina, że na to się zgodziłaś, powinnaś głośno zaprotestowac, a nie teraz wyrażasz żal na forum

Gość SAMA NIE POTRAFISZ
ZAdbac o swoje interesy i dziwisz sie innym ze to robia:O

mnie też wkurwiają tacy ludzie!!! kiedyś byłam z mężem u chirurga(złamana noga)mieliśmy na 8.15 ale jak zwykle było opóźnienie.ok.9 gdy już tylko jedna osoba przed nami przychodzi sobie babcia,patrzy na zegarek i mówi,ale zdążyłam bo jest 9 a ona ma na 9....aaaaaa!!!!!! nawet nie zapytała czy jest jakaś kolejka. a gdy ktoś powiedział,że jest kolejka ona na to,że nie może czekać bo spóźni się na autobus!

Niestety u nas w przychodni wisi taka kartka,ale chyba mogła poczekać,a nie mi się tak bezczelnie wpychać. Bo to dosłownie wyglądało tak,że jak osoba przede mną wyszła,to ja się podniosłam i szłam w stronę drzwi,a ona biegiem wprost ze schodów dopadła do tych drzwi. Bo ona się spieszy do pracy,no ja akurat się nie spieszyłam bo powiedziałam wczoraj,że się spóźnię i będę pewnie koło 10,ale jej zachowanie mnie zirytowało. A potem jeszcze ta emerytka to już w ogóle wrrr!!!!

Gość SAMA NIE POTRAFISZ
tak jak uprzywilejowani którzy w kasie pierwszeństwo stoją jak osły a mają pretensje do tych co ze swoich praw korzystają

Gość Nfxg
To dlaczego sie nic nie odezwalas???!!! Ja kiedyś zrobiłam straszna awanturę bo lekarz w państwowym szpitalu przyjmował prywatnie mało co mu nie naplulam w twarz!!!! Mama mnie siła wyprowadziła takie miałam nerwy ze sZok my czekaliśmy od 7 rano do 12 a kutas wyszedł z notesikiem i zaczął czytać nazwiska!!!!!! Looooo jakie miałam nerwy

A myślisz że skąd wiem że ona była z um? Nie miała tego naklejonego na plecach. Powiedziałam,że jakim prawem tak się wpycha,to powiedziała,że jest z um i zamknęła drzwi-to niby co miałam tam wejść i za włosy ją wyciągnąć? To że jej poziom kultury był ujemny to nie znaczy,że mam się zniżac do jej poziomu.

Gość Sielanka pod jednym dachem
skoro miala prawo do tego to nie wiem o co Ci chodzi....

A co Ty autorko jezyka w buzi nie masz? Ja ostatnio bylam w urzedzie skarbowym kolejka jak stad do ameryki :O pytam kto oststni , pewn blondyna mi mowi, ze ona :) ok stnalem za nia i stoje. Po okolo 30 min przychodza do owej blondyny 2 kolezanki i staja obok(!) niej , ale ja nie zwracam na nie uwagi dalej stoje za nia. Wtedy jedna z tych dziewczyn do mnie z pyskiem, ze one tu sobie zajely kolejke bo wypelnialy przez 20 min oswiadczeni o zarobkach :P jak sie wkurzylam , wygarnelam im co mialam powiedziec, one w szoku a jedna z nich mowi -" To pani mi bedzie mowic co ja mam robic?" a ja jej na to , ze ona jak dla mnie to moze nawet na lampie zawisnac nie interesuje mnie to ale nie pozwole zeby ktos sie wpychal do moejej kolejki. Nie znosze takich ludzi i zawsze ich kasuje na starcie ale do tego trzeba byc asertywnym a nie ofiara losu.

Gość znowu te chore mamuśkki ;/
Znowu jakaś zahukana kurwa domowa, mamuśka od 7 boleści ma pretensje, że jej nie traktują jak świetą krowę. CHciałaś mieć bachora, to kurva znoś konsekwencje.

tak ja też miałam podobny przypadek, byłam zaszczepić córkę, czekałam by wejść do gabinetu (nikogo już przede mną nie było, za mną z resztą też) miałam już brzuch widoczny 6 miesiąc. Nagle wbiegła kobieta z 2 dzieci i siedziała 20 minut! zapytałam pani w recepcji dlaczego tamta pani weszła sobie bez kolejki? a ona mi na to "przecież to Pani doktor z naszego ośrodka" oburzona wręcz że ja śmiem się w ogóle odzywać!! Mało mnie szlag nie trafił na miejscu, powiedziałam babie że mam gdzieś kim ona jest pewne zasady obowiązują tym bardziej osoby wykształcone jak np pani doktor. Wqrwić się można no

Gość kniaziowa
tu nie chodzi o to ze ona mamuska i wymaga niewiadomo czego, ale o to ze ludzie sa bezczelni, chamscy i nie potrafia funkcjonowac w spoleczenstwie, wykazuja sie tylko cwaniactwem, a nie popatrza na drugiego czlowieka. jak kolejka to kolejka i powinna wszystkich obowiazywać, a jak ktos sie zle czuje moze zapytac czy go ktos przepusci. odrobina kultury nikomu nie zaszkodzi. ludzie szanujmy sie nawzajem, bo pozniej sie dziwic ze polacy tylko narzekaja!! milego dnia i duzo usmiehcu dla wszystkich:))

Cywilizowany i kulturalny człowiek w takiej sytuacji przychodzi i mówi że jest z um i ma prawo wejść bez kolejki,a nie jak jakieś bydło biegnie na złamanie karku i pcha się bez słowa. O to mi chodzi,ale widzę że tutaj osoby o podobnym poziomie kultury do tamtej pani. Innych olać,zdeptać,zbluzgać. Co Wy dzieciom przekażcie?

Oczywiście dziewczynom które mają normalne podejście i nie obca im jest kultura życzę miłego dnia. Biorę się za pracę. Pozdrawiam!