Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANKA37-37

Opinie o sanatorium Szcawno-Jedlina

Polecane posty

Gość JANKA37-37

Jak w temacie. Jako matka nieco chorowitych dzieci i żona nieco znudzonego wczasami za granicą w męża w tym roku postanowiłam ich zabrać do uzdrowiska, które uleczy nasze ciała i dusze:) Wybór padł na Uzdrowisko Szczawno-Jedlina www.szczawno-jedlina.pl Nie bez przyczyny, naczytałam się wiele o zaletach tamtego miejsca. Ale jako, że nie chcę jechać całkiem w ciemno, proszę o wszelkie opinie, rady i sugestie o tym miejscu:)

Gość I tak
Jak to chcesz leczyc ciało i dusze???a to tamksieza prowadza zabiegi???

Gość JANKA37-37
hehe, miałam na myśli relaks na łonie natury połączony z zabiegami leczniczymi. Pospiech, bieganie z zegarkiem w ręku ma na co dzień. Dlatego poszukuje bardziej spokojnego miejsca. Dzięki temu i stan mojej duszy nieco się polepszy:)

Gość I tak
No tak,ale czy takie sanatorium rozwiaze Twoje problemy i pospiech dnia codziennego???moze warto pomyslec co zmienic w swoim zyciu???

Gość Jotka28
I tak -nie przesadzaj dziewczyna szuka fajnego miejsca, w którym można się wyciszyć i ja to rozumiem. JANKA37-37 byłam w Szczawno-Jedlina dwa lata temu. Myślę, że jest to miejsce, którego szukasz. Pewnie słyszałaś o pijalniach wód w okolicy- Polecam:)

Gość I tak
Niee,Jotka28,a ja tego nie rozumiem,hehe:)oj oj oj

Gość KAROL19701
W Szczawno-Zdrój z pewnością zaznasz spokoju. Ogólnie jest to całkiem fajne miejsce. Zanim tam przyjechałem kompletnie nie miałem pojęcia z jak ciekawą historią wiążą się te okolice. Oferta zabiegów, jedzenie, obsługa itd -jak dla mnie bez zastrzeżeń. Najbardziej skuteczni są w leczeniu schorzeń płucnych (w tym alergii)i układu pokarmowego. A konkretnie gdzie będziesz mieszkała?

Gość JANKA37-37
Jeszcze nie wiem, dowiem się na miejscu. Właśnie słyszałam, że to bardzo fajne miejsce dlatego tam się wybieram:)Marzą mi się też wycieczki do Pragi, ponieważ niedaleko:)

Gość Mariolka3452
Właśnie stamtąd wróciłam. Wyjazd oceniam na 5 z dużym plusem. Mogłoby być 6, ale nieco uciążliwe były remonty:) Skorzystałam z komory kriogenicznej i pneumatycznej choć bałam się strasznie... Wrażenia niesamowite! Jak człowiek wychodzi z takiej komory momentalnie odczuwa poprawę samopoczucia. Chciałabym jeszcze skorzystać z komory pneumatycznej ponieważ ponoć zabiegi w niej zmniejszają ryzyko zachorowania na raka. Polecam spacery po przecudnych parkach szczawieńskich!

Gość Aniiia45
Również jestem zadowolona z pobytu w tym Uzdrowisku. Przede wszystkim urzeka piękna okolica i bogata oferta zabiegów. Najbardziej podobały mi się okłady z borowiny i bogata oferta fitness.

Gość gość
a czy ktoras z was moze sie wypowiedziec na temat tego uzdrowiska www.uzdrowisko-swieradow.pl ?

Gość gość
Jedlina-Zdrój sanatorium to dno. Burdel. I tyle w temacie. No może konkrety. Piją na schodach lokalne pijaczki razem z kuracjuszami. Jedzenie, dno, dożywiałem się sam. Lekarze patrzą by tylko pijaczków wspomagać. Pielęgniarki nie lepsze. Bronią pijaczków, a ci rozrabiają w nocy. To kara tam jechać. Omijajcie z daleka.