Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingsize15obwodu

Segregacja seksualna w Polsce

Polecane posty

Gość kingsize15obwodu

Gdybym został waszym wspaniałym cesarzem w władzą absolutną to bym zrobił tak: - mężczyźni o penisach mniejszych niż 15cm obwodu - sterylizacja - kobiety o udach grubszych niż 50cm obwodu - sterylizacja - pół-lesby, pół-geje, pedofile, zoofile, full homo - łagry i sterylizacja - zakaz noszenia bielizny - narządy płciowe muszą być widoczne u każdej z płci. Zimą zalecane noszenie foliowych ochraniaczy. - najpiękniejsze i najchudsze kobiety w nagrodę mają co tydzień obowiązek oddawać się na publicznej orgii minimum 10 partnerom. Wasze dalsze propozycje?

Gość na taczkę z nią
Zapraszam, gustowna taczka już na jaśnie pana czeka. Chyba że z łaski swojej przy gromkich oklaskach, oddali się pan w dość niekonwencjonalny sposób.

Gość kingsize15obwodu
ale co wam się nie podoba w moich pomysłach? Przecież są spoko. Wszyscy byli by zadowoleni i szczęśliwi. Ludzie nie mieli by kompleksów.

Gość na taczkę z nią
A następnego dnia sama byłabyś wkładana do czarnego worka z napisem nie dotykać DYKTATOR.

Gość na taczkę z nią
Są aroganckie, egocentryczne i nie do zaakceptowania przez szanujący wolność naród.

Gość kingsize15obwodu
obowiązek może być nagrodą - np. obowiązek odbierania nagród i prezentów. W mojej utopii wszyscy byli by wolni i szczęśliwi. Nikt by nie miał kompleksów.

Moja propozycja: Pary uprawiające nienaturalnie głośny seks po godz. 22.00 w mieszkaniach, których ściany mają grubosć skórki od cebuli - łagry i sterylizacja. Nie pytajcie. To sprawa osobista :classic_cool:

Gość kingsize15obwodu
popieram - najlepiej żeby wszystkim kobietom rozdać kulki na usta. Nie lubię jak mi kobieta jęczy i stęka w trakcie stosunku.

Gość kingsize15obwodu
co zmierzyłaś?

Gość kingsize15obwodu
ćwicz - może zdążysz przed moją rewolucją!

Chętnie dałbym się wysterylizować na koszt skarbu państwa, bo na wazektomię mnie na razie nie stać :D ale mój umysł jest zbyt ciasno ściśnięty moherowym beretem, żebym akceptował dwa ostatnie postulaty :O

Gość kingsize15obwodu
ćwiczeń na wasze przypadłości nie ma. Możecie co najwyżej poddać się terapii farmakologicznej połączonej z praniem mózgu i wymazywaniem wspomnień ale efekty też są mało skuteczne. Spodoba się wam w łagrach :) Nie będziecie się obawiać bezrobocia, zawsze posiłki będą o stałych porach, dużo sportu na świeżym powietrzu. Same plusy. Będziecie otoczeni przez wam podobnych - sami swoi. Głosujcie na symbol królewskiego pęta!

Gość kingsize15obwodu
w moim cesarstwie zabijać będzie mógł tylko cesarz, chociaż nigdy z tego prawa nie skorzysta bo to nie etyczne, więc eutanazja zabroniona.

Gość kingsize15obwodu
no to nie jedz - albo ćwiczenia albo głodówka. Inaczej uda będą grube.

Gość kingsize15obwodu
ad.1 prosto i logicznie. Odpowiadasz na pytanie czy chciałabyś żeby osoba twojej płci sprawiła ci przyjemność seksualną, albo czy byś pozwoliła osobie tej samej płci dotykać się po narządach płciowych (za wyjątkiem lekarzy w uzasadnionych przypadkach) ad. 2 - samobójstwo to morderstwo - czyli karane.