Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiee

Uratowałyście kiedyś komus zycie?

Polecane posty

Gość życiee

Ja może nie uratowalam zycia ale musiałam nieść mojego nieprzytomnego chlopaka jak zasłabł w lesie :P

Gość reksik__
mi uratowano :)

Gość lalainnka
a możesz opisac w jaki sposób? :)

Gość giowaniprycz
ja mojej ślepej matce to głupie nie rozejrzy się tylko pcha na ulice jak królowa

Gość stop meeeeee
myślę, że tak. ściągnęłam razem z moim ówczesnym chłopakiem mojego pijanego śpiącego sąsiada na pobocze ze środka ulicy, to było w nocy i pewnie ktoś by na niego najechał.

Gość niedodpckonaJuleczka
Ja mojego chlopaka, nie pozwoliłam mu zjeść zupy mojej babki- zalewajki. Wrzucala tam wszystko, nawet kiełbase która zielona była. No tak, uratowałam mu życie.

Gość reksik__
jak byłam mała wywróciłam się z rowerem nieopodal zakrętu na drodze. dość mocno mnie zwinęło, na szczęście jakiś gostek mnie ściągnął przed samym jadącym tirem. byłby dżem pod kołami :)

Gość lalainnka
:/ fuck

Kilka lat temu idę sobie spokojnie chyba do supermarketu. Po drodze zawsze przechodzę przez pasy bez sygnalizacji. Byłam już przez pasami, ale zawahałam się na sekundę, czy fajek w kiosku nie kupić, jednak zrezygnowałam i idę do tych pasów (przystanęłam może na dwie sekundy). Zatrzymała się jakaś osobówka, żebym przeszła, więc idę, a nagle autobus mi przed nosem, zdążyłam uskoczyć do tyłu. wywaliłam się na jezdnię, autobus odjechał. Potem czarna dziura, byłam w szoku i oprzytomniałam dopiero dwie godziny później :D Przez ten czas na ślepo krążyłam po mieście. No i później zdała sobie sprawę, że gdyby nie te dwie sekundy zawahania, to może byłabym o krok za daleko, żeby uskoczyć :)

Gość reksik__
a z autobusem też miałam to samo :) ktoś mnie odciągnął w porę :)

Gość Ja nie, ale mój syn
wielokrotnie. Jest ratownikiem :)