Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewwerwerwer

Dlaczego mężczyźni czasami krępują się erekcji?

Polecane posty

Gość rewwerwerwer

Spędziłam dwie noce z pewnym facetem, bardzo sięsobie podobamy itd, ale oczywiście od niczego (poza całowaniem i spaniem w jednym łóżku) nie doszło. Kiedy leżałam koło niego i położyłam na nim nogę (i wyczułam, że ma twardego) to nerwowo mi tę nogę zabrał. ;) Czemu czasami faceci siętego krępują?

Gość piiiptoł
normalni, dorośli mężczyźni się nie wstydzą intymności :) bez powodu :)

Gość jarooooooo
Widocznie nie jesteście jeszcze ze sobą blisko... kiedy będziecie niczego się nie będzie krępował.

Gość rewwerwerwer
Fakt, nie jesteśmy, jesteśmy na etapie poznawania się(chociaż właściwie poznanie miało miejsce w listopadzie ubiegłego roku i utrzymywaliśmy stały kontakt, ale dopiero od niedawna się spotykamy, jakiś miesiąc)

Gość piiiptoł
hmm spanie i mizianie w jednym łóżku :) to chyba nie powinien cię do łóżka zapraszać :D

Gość rewwerwerwer
mamy po 13 lat

Gość rewwerwerwer
Mamy po 21 lat podszywie :P

Gość rewwerwerwer
Piiiptoł, nie jestem szczególnie dumna z nocowania i spania w jednym łóżku z facetem, ale cóż, stało się. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie, a mam nadzieję, że tak :) Ale z seksem się wstrzymam.

Gość prosteeeeee
widocznie go oniesmielilas.

Gość rewwerwerwer
syks to jo uprawiam ino z panem Mietkiem spod monoplowego :)

Gość rewwerwerwer
kuśke ma twardą jak gwint od butelki jabcoka marki Jabłuszko które ze smakiem pijamy po udanym stosunku :)

Gość takie pytanko zadam
pewnie prawik i się wystraszył że jesteś dominująca i bardziej doświadczona od niego bał się że się na niego rzucisz i go wykorzystasz a on nie jest gotowy hahaa, prawiki tak mają, boją się i są wstydliwi

Gość takie pytanko zadam
z zasady prawiki kończą po dwócj ruchach więc nic dziwnego że się wsytraszył że się dobierzesz do niego i się skompromituje

Gość piiiptoł
takie zachowanie to domena pravików albo mm chłopców do 19 r.ż. później to coś podejrzanego, a ty nie powinnaś na tym etapie lądować na polu minowym :D

Gość rewwerwerwer
pewnie jest prawiczkiem to możliwe, dobrze że mam pana Mietka z wiecznie twardym przyrodzeniem :)

Gość prawictwo pospolite1
1. To zalezy w jakiej sytuacji facet ma erekcje .. Kazdy zdorwy na umysle facet nie chciałby miec erekcji w kosciele na przyklad ( chociaz nie chodze bo jestem ateistą ) Ludzie pomysleliby ze jest jakims zboczeńcem Faceci krępują sie erekcji z jednego powodu: By ich ktos nie brał za zboków ..

Gość kici_tyci
ale lądując w łóżku wiadomo czego można się spodziewać, więc erekcja jest tam jak najbardziej na miejscu :D nikt takiego za zboka nie weźmie. jak chciał tego uniknąć to nie trzeba było do łóżka wchodzić. może wyposzczony, a może mu delikatne bodźce wystarczą. niektórym trzeba masować podeszwami trapera, a niektórym sam uśmiech wystarczy :D

U mnie jest tak , ze w miejscu publicznym ( poza moim domem) miałem wzwód nawyzej 5 razy w życiu .. A w mieszkaniu mam codziennie . Zwlaszcza nad ranem jak wstaje , czy jak biorę kąpiel .

Gość nknkn
ranny pytostój i podczas kąpieli to coś normalnego dla faceta z prawidłową pracą ukł. krążenia :)

ale lądując w łóżku wiadomo czego można się spodziewać, więc erekcja jest tam jak najbardziej na miejscu http://slutfeet.com/wp-content/uploads/2008/05/white-cotton-panties_nice-ass-blonde_legs-and-feet.jpg Mi sie wydaje ze to też troche od kobiety zależy ... One mają najwiekszy wpływ na to kiedy następuje erekcja .

Kobiety mają swoje sposoby .

Gość nknkn
o co tobie chodzi, banały głosisz?

Gość rewwerwerwer
Ten facet nie jest prawikiem :P

Gość fhhghf
skoro ma nic nie byc to po co mu kladziesz "tam" noge? zeby go wkurwic?:D

Gość ndfhkihk
Jezeli kobieta lezy w jednym lozku z mezczyzna, caluje sie i mizia (nawet bez wsadzania) to podniecenie mezczyzny (jak kto woli : erekcja, albo twarty chuj) jest zupelnie normalne. W takiej sytuacji bylabym zaniepokojona, gdyby tego nie bylo. Podniecenie i pozadanie nalezy do normalnego zycia. Jednak niestety wiele durnych dzid w takiej sytuacji prowokuje i cieszy sie wlasnym dzialaniem na faceta, ale gdzies w podswiadomosci ma krytyke : on jest przeciez jak zwierze, napala sie na mnie, chce tylko seksu, a ja nie powinnam byc taka latwa. Takiej reakcji boja sie faceci i dlatego probuja maskowac wlasne, normalne podniecenie. Dziewczyny - badzcie normalne : jezeli siedzicie z facetem w kawiarni to co innego, ale sciskajac sie w lozku czy bedac na plazy w seksowym bikini nie dziwcie sie,ze spodnie/kapielowki waszego faceta przy was grubieja. To normalne - nie ma co sie gorszyc ani wstydzic.

Gość rewwerwerwer
bo mam 3 nogi i gdzies jedna musi być na boku