Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzbietka0101

jak często uprawiacie seks - tylko dla mężatek z dziećmi

Polecane posty

Gość elzbietka0101

Ja mam 37 lat, mąż 42, dwójka dzieci 15 i 12 lat, 16 lat małżeństwa, robimy to 1-3 razy w tygodniu po 2-3 stosunki, jak mam okres lub mniejszą ochotę to zaspokajam męża recznie albo od tyłu między uda mi wkłada i przytulająć się porusza się (używam wtedy chusteczek żeby nie zapaprał poscieli), często 6x9 ale mówi mi kiedy dojdzie to spuszcza się na moje piersi lub brzuszek, jak nie ma dzieci to używamy sobie w kuchni lub pod prysznicem na stojącą, mąż stosuje od roku Permen bo było trochę cienko przed dwoma laty

Gość elzbietka0101
mojemu mężowi wydziela się mnóstwo śluzu z członka gdy jest silnie podniecony, uwielbam smarować opuszkiem palca ten śluz dookoła główki prącia, czasami używam też języka, albo paluszkiem kręcę doookoła główki pod napletekiem, mąż ówi że to najcudowniejsze tortury jakie może sprawić kobieta mężczyźnie, jest taki twardy i żylasty wtedy, i strzela bardzo mocno, dwa razy w tygodniu depilujemy się wzajemnie, jądra i moszna są wtedy takie aksamitne i delikatne, mązteż ma cudownie zwinny język i tak potrafi mnie pieśćić godzinami,

Gość KASKA82
Ja mam 30 lat on 47 z nim mam siedmio miesiecznego syna (niestety z nim) i z innym prawie szescio letnia corke, seksu z nim nie ma jak mam to z moim bylym.

Gość ala 280280
osświeżam

Gość psotk_a
Hej! Ja mam męża zaledwie od trzech lat i dwójkę dzieci i mówiąc szczerze uprawiamy sex tylko 2-3 razy w miesiącu. Porażka:( A ja tak strasznie lubię się kochać. Niestety mój mąż po jednym numerku nie ma siły na dalsze zabawy, a ja dopiero zaczynam się rozkręcać.

ja 36 mąż 39 w małżeństwie 11 lat przed 9 byliśmy ze sobą, z seksem jest super prawie codziennie ale od paru dni mam jakieś zapalenie po antybiotykach, które leczę, brakuje mi seksu jak cholera, dziś poprostu mnie nosi, bo tak na pół gwizdka to nie to samo

Gość ssfsdfsfs
mój chciałby codziennie , a ja mam ochotę najwyżej raz w miesiacu:( kłócimy się o to non stop

Gość Zaniedbany przez żone
Ja 40, żona 39 lat. Dwójka dzieci. Ja chcę seks 4 razy w tygodniu na pełnym luzie i z zabawkami. Ona chce 2 razy w miesiącu po ciemku. Porażka.

Ja 40, żona 39 lat. Dwójka dzieci. Ja chcę seks 4 razy w tygodniu na pełnym luzie i z zabawkami. Ona chce 2 razy w miesiącu po ciemku. Porażka.

Ja 40, żona 39 lat. Dwójka dzieci. Ja chcę seks 4 razy w tygodniu na pełnym luzie i z zabawkami. Ona chce 2 razy w miesiącu po ciemku. Porażka. też się o to kłócimy.

Gość sysssunia
Mamy po 28lat, dwuletnia coreczke. Razem od 5lat. ostatnio nie mozemy odkleic sie od siebie.wystarczy zze mnie dotknie i juz jestesmy gotowi. Seks uprawiamy 4-5 razy w tygodniu. Do tego doszly mega orgazmy u mnie i wytrysk. Maz jest zachwycony. Ciekawe jak dlugo potrwa taka sielanka.