Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad eveline

Pytanie do Kobiet:)

Polecane posty

Gość sad eveline

Hej dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie farb do wlosow:) swoje wlosy mam w kolorze jak na tym probniku jednak bardziej rude;) chcialabym osiagnac jasny zimny braz i teraz pytanie jako ze farby wychodza ciemniej niz na pudelku radzicie wziac ciemny blond czy jasny braz?

Gość sad eveline
Gość Noemi50
kolor capuccino polecam :)

Gość sad eveline
hmm a z jakiej firmy znajde? bo wiem ze napewno joanna go ma:) jakas jeszcze?

Gość cglvhbklnj
wez ciemny blond, bo cholernie trudno znaleźć zimny jasny brąz. będzie ci później schodził z rudawym połyskiem, strasznie denerwujące :O poza tym często "jasny" brąz, wychodzi na ciemny brąz, zwłaszcza skoro masz jasne włosy jest ryzyko, że kolor mocniej chwyci i dupa

Gość cglvhbklnj
a poza tym, po co chcesz farbować, masz ładny kolor. możesz go pogłębić jakimiś naturalnymi metodami, jak wywar z łupin cebuli, miodem, cytryną (+ słońce) albo rumiankiem.

Gość sad eveline
cglvhbklnj a poza tym, po co chcesz farbować, masz ładny kolor. możesz go pogłębić jakimiś naturalnymi metodami, jak wywar z łupin cebuli, miodem, cytryną (+ słońce) albo rumiankiem. wiesz ze masz racje, w sumie kolor niespotykany a maski z miodu uwielbiam:) dzieki za sugestie:)

Gość cglvhbklnj
no :) tylko miodu nie podgrzewaj ani nie łącz z sokiem z cytryny, bo wtedy ponoć traci swoje właściwości :) zatem powodzenia z koloryzującą pielęgnacją :)

Gość sad eveline
dziekuje:*